Τσάβι: “Πετύχαμε τον στόχο του Champions League, αλλά είναι το ελάχιστο γι’ αυτό τον σύλλογο”

Ικανοποιημένος με την κατάληψη της δεύτερης θέσης και την εξασφάλιση του εισιτηρίου για το Champions League της νέας περιόδου δήλωσε ο Τσάβι.

Ο Καταλανός προπονητής της Μπαρτσελόνα εξήγησε πως η ομάδα του δεν είχε καλή εικόνα στο παιχνίδι με τη Χετάφε και παραδέχεται πως σκέφτεται ήδη την επόμενη ημέρα.

Ο κύριος στόχος ήταν να εξασφαλίσουμε την δεύτερη θέση και την θέση μας για το επόμενο Σούπερ Καπ Ισπανίας. Και τους πετύχαμε. Τώρα στο παιχνίδι, χάσαμε πολλές φορές την μπάλα και δεν δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες“, δήλωσε αρχικά ο Τσάβι και συνέχισε:

“Πετύχαμε τον στόχο μας, αλλά δεν κάναμε έναν καλό αγώνα. Ξέρουμε τι χρειαζόμαστε. Τώρα, πίσω στη δουλειά, γιατί πρέπει να κερδίσουμε τίτλους. Η πρόκριση στο Champions League είναι καλή, αλλά είναι το ελάχιστο γι’ αυτόν τον σύλλογο.

Θα αρχίσουμε να σχεδιάζουμε για την επόμενη σεζόν στις δύο εβδομάδες που μας απομένουν μέχρι το τέλος της σεζόν. Δεν έχουμε πολύ χρόνο, η επόμενη La Liga αρχίζει σε 2,5 μήνες. Θα μιλήσουμε για τον Ρίκι Πουϊγκ και όλα τα ονόματα τις επόμενες εβδομάδες. Όλα θα εξαρτηθούν από την οικονομική κατάσταση”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.