Έλτσε-Μπαρτσελόνα 1-2: Ανατροπή και 3η θέση με…VAR

Η Μπαρτσελόνα δυσκολεύτηκε απέναντι στην Έλτσε, αλλά η είσοδος του Φεράν Τόρες στο δεύτερο ημίχρονο και η βοήθεια του VAR, έδωσαν τη νίκη στους Καταλανούς.

Η Μπαρτσελόνα είχε την κατοχή μπάλας και προσπαθούσε να παίξει με μεγάλες μπάλες στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων. Ο Ντεμπελέ ήταν μόνιμη απειλή, αλλά οι μεγάλες ευκαιρίες χάθηκαν από τον Ντε Γιονγκ. Ο Ολλανδός αμυντικός μέσος στο 27′ σε κενή εστία σημάδεψε τον Γκονζάλες που ήταν πάνω στη γραμμή, ενώ 11 λεπτά αργότερα είδε τον Μπαντία να αποκρούει σε κόρνερ το τετ α τετ.

Σαν να μην έφταναν οι χαμένες ευκαιρίες, ήρθε το λάθος του Πέντρι να βάλει στην περιοχή τον Φιντέλ, με τον αρχηγό της Έλτσε να ανοίγει το σκορ στο 45′.

Η είσοδος του Φεράν Τόρες στο δεύτερο ημίχρονο άλλαξε την εικόνα της Μπάρτσα. Ο Ισπανός ισοφάρισε στο 60′, μετά τη στραβοκλωτσιά του Άλμπα και 2 λεπτά αργότερα αστόχησε από τη μικρή περιοχή για το 1-2. Στο 76′ μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα δεν κατάφερε 2 φορές να νικήσει τον Μπαντία, μία με το αριστερό και μία με το δεξί πόδι.

Στο 84′ η Μπαρτσελόνα κέρδισε πέναλτι μέσω VAR, μετά το χέρι του Μπαραγκάν και ο Ντεπάι με βολίδα έγραψε το τελικό 1-2. Στο 87′ έγινε η φάση που ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών με τον Άλμπα να βρίσκει την μπάλα με το χέρι μετά την κεφαλιά του Μίγια, αλλά τόσο ο Ερνάντες όσο και ο VAR, είπαν να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Η Μπαρτσελόνα σκαρφάλωσε στην 3η θέση της βαθμολογίας ξεπερνώντας την Μπέτις, ενώ η Έλτσε απέχει 5 βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.