Σεβίλλη-Θέλτα 2-2: Διατήρησε το αήττητο, αλλά έκανε δώρο στην Ρεάλ

Η Θέλτα απείλησε να σπάσει το αήττητο της Σεβίλλης, αλλά οι γηπεδούχοι επέστρεψαν στο ματς, με το 2-2 όμως να μην τους επιτρέπει να μειώσουν ακόμη περισσότερο τη διαφορά από την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Σεβίλλη είχε την κατοχή μπάλας, αλλά λιγοστές ευκαιρίες στο πρώτο ημίωρο της αναμέτρησης, με την Θέλτα να είναι ακίνδυνη επιθετικά. Κορόνα και Ακούνια είχαν καλές στιγμές με τον Ντιτούρο και τον Αραούχο να αντιδρούν σωστά.

Η Θέλτα “χτύπησε” στην κόντρα με τον Μίνα να δοκιμάζει τα αντανακλαστικά του Ντμιτρόβιτς και τον Τσέρβι να παίρνει το ριμπάουντ για το 0-1 στο 38′. 2 λεπτά αργότερα ο Άσπας έδειξε την εμπειρία του και με άψογο πλασέ έγραψε το 0-2 κόντρα στη ροή της αναμέτρησης.

Γκόμεζ και Τόρες ήρθαν από τον πάγκο και άλλαξαν τη ροή του παιχνιδιού. Ο πολύπειρος Αργεντινός μα καταπληκτικό αριστερό νίκησε τον Ντιτούρο για το 1-2 στο 71′ και 3 λεπτά αργότερα σέντραρε με τον Τόρες να εκμεταλλεύεται την άστοχη απομάκρυνση του Αραούχο και με προβολή να ισοφαρίζει.

Μάλιστα ο Τόρες είχε δοκάρι στο 81′ με την Σεβίλλη να ακουμπάει την ανατροπή. Με το βαθμό που πήρε μείωσε τη διαφορά από την Ρεάλ Μαδρίτης στους 3, με τη βασίλισσα να έχει ένα παιχνίδι λιγότερο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.