Τσάβι: “Ανησυχώ για τα αποτελέσματα, να πιστέψουμε στην ιδέα Μπαρτσελόνα”

Ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα, Τσάβι θέλει θετικό αποτέλεσμα με την Αλαβές (23/1, 22:00, Novasports1) και από τους παίκτες του να πιστέψουν στην ιδέα των "μπλαουγκράνα".

Δύσκολα τα πράγματα στο στρατόπεδο της Μπαρτσελόνα με την ομάδα να χάνει δύο τίτλους ύστερα από τους αποκλεισμούς σε Supercopa και Copa del Rey. Παράλληλα η ομάδα του Τσάβι είναι στο -17 από την πρώτη θέση της La Liga, ενώ θα συνεχίσει την ευρωπαϊκή της πορεία στο Europa League καθώς αποκλείστηκε και από το Champions League.

Ο Τσάβι αναφέρθηκε για την κατάσταση του συλλόγου και υπογράμμισε χαρακτηριστικά ότι θέλει αισιοδοξία από τους παίκτες του και να πιστέψουν στην ιδέα της Μπαρτσελόνα.

“Είμαι ακόμα αισιόδοξος, αλλιώς θα πήγαινα σπίτι. Είμαστε στην αρχή του πρότζεκτ, πρέπει να έχουμε υπομονή, πίστη και επιμονή. Μου συνέβη ως ποδοσφαιριστής. Στην αρχή υπήρχαν αμφιβολίες, αλλά προχώρησε.


Ξέρω ότι μεταβατικά χρόνια δεν υπάρχουν και πρέπει να δουλέψεις σκληρά. Κάθε μέρα ανατέλλει ο ήλιος. Πρέπει να συνεχίσεις. Στα δύσκολα βλέπεις τους ανθρώπους και πρέπει να είμαστε ενωμένοι να ανέβουμε.

Τα αποτελέσματα με ανησυχούν. Όταν υπάρχει αλλαγή προπονητή, χρειάζεται μια διαδικασία και λίγο περισσότερος χρόνος από όσο νομίζαμε. Πρέπει να πιστεύουμε περισσότερο από ποτέ στην ιδέα που έκανε την Μπαρτσελόνα μεγάλη, αλλά ανησυχώ για τα αποτελέσματα. Χρειαζόμαστε ένα θετικό αποτέλεσμα αύριο. Πιστεύουμε σε αυτό το μοντέλο παιχνιδιού και θα πάμε για αυτό”, δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός των “μπλαουγκράνα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.