Θέλτα – Οσασούνα 2-0 : Επιστροφή στις νίκες (hls)

Η Θέλτα έπρεπε να νικήσει και το έκανε, εντυπωσιακά. Η Οσασούνα είχε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο ματς αλλά μετά παραδόθηκε στις ορέξεις του Ιάγκο Άσπας και των συμπαικτών του.

Η Θέλτα με πληγωμένη ψυχολογία μπήκε στο γήπεδο φοβισμένη και λίγο έλειψε να το πληρώσει. Ο Μπούντιμιρ είχε δοκάρι για τους φιλοξενούμενους (9′).

Τα στιγμιότυπα του αγώνα

Μετά το 15ο λεπτό όμως η ομάδα του Τσάτσο Κοουδέτ πήρε τον έλεγχο και με πρωταγωνιστές Ούγκο Μάλο και Ιάγκο Άσπας – ο οποίος συμπλήρωσε 400 ματς με την φανέλα του συλλόγου – πέτυχε δύο γκολ μέχρι το ημίχρονο.

Ο Μάλο σκόραρε στο 29ο λεπτό με δυνατό σουτ, για πρώτη φορά μετά από τριάμισι χρόνια στο Μπαλάιδος και μετά από μια φοβερή ομαδική προσπάθεια και ασίστ του Ιάγκο Άσπας, ο Σάντι Μίνα έκανε το 2-0 στο 38ο λεπτό. Η Οσασούνα ήταν ακίνδυνη.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Θέλτα ήταν αρκετά προσεκτική αμυντικά. Οι δύο ομάδες ήταν ακίνδυνες επιθετικά. Το 2-0 έμεινε ως το τέλος και η Θέλτα επέστρεψε στις νίκες.

Θέλτα (4/1/3/2) : Διτούρο – Μάλο, Αϊντού, Αραούχο, Γκαλάν – Μπελτράν (79′ Γιοκούσλου) – Μπράις (71′ Σολάρι), Ντένις (60′ Τάπια), Τσέρβι (79′ Νολίτο) – Ιάγκο Άσπας, Σάντι Μίνα (71′ Γκαλιάρντο)

Οσασούνα (4/1/4/1) : Ερέρα – Βιδάλ, Ντουφούρ, Κρουζ, Κότε (79′ Τόρες) – Τορό (68′ Άβιλα) – Μπάρχα (78′ Μπενίτο), Μονκαγιολά, Μπράσανατς, Ρουμπέν (78′ Μανού) – Μπούντιμιρ (69′ Κίκε Γκαρθία)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.