Χετάφε – Ρεάλ Μαδρ. 1-0 : H Χετάφε σόκαρε την Ρεάλ (hls)

Σοκ στο Κολισέουμ Αλφόνσο Πέρεθ. Η Χετάφε νίκησε μετά από μια δεκαετία την Ρεάλ Μαδρίτης στο μίνι-ντέρμπι της Μαδρίτης. Πρώτη ήττα μετά από δεκαπέντε επίσημα ματς για την Ρεάλ.

H Ρεάλ Μαδρίτης μπήκε χαλαρή στο γήπεδο και το πλήρωσε στην πρώτη φάση με τον Ενές Γιουνάλ να κλέβει την μπάλα από τον Μιλιτάο και να νικάει σε τετ-α-τετ τον Κουρτουά (9′) για το 1-0.

Η Ρεάλ θύμισε πρωτοπόρο για ένα δεκάλεπτο από το 14ο ως το 24ο λεπτό. Εκεί είχε τις καλύτερες στιγμές της με ένα σουτ του Μόντριτς να τραντάζει το δοκάρι του Σόρια (15′).

Η Χετάφε βελτιώθηκε αμυντικά και έπρεπε να φτάσουμε στο δεύτερο ημίχρονο για να απειληθεί ξανά με τον Σόρια να διώχνει σε κόρνερ το σουτ του Κασεμίρο. Οι μαδριλένοι δεν μπόρεσαν να φτιάξουν άλλες σημαντικές ευκαιρίες.

Εχασαν μετά από μια δεκαετία στην έδρα της Χετάφε η οποία επέκτεινε το αήττητό της αυτή την στιγμή στο πρωτάθλημα στα έξι παιχνίδια ενώ στα τελευταία τέσσερα στο γήπεδό της δεν έχει δεχτεί γκολ.

Η Ρεάλ δεν σκόραρε για πρώτη φορά μετά από δεκατρία εκτός έδρας παιχνίδια καθώς πέρσι έμεινε για τελευταία φορά στο μηδέν, στο ίδιο γήπεδο στο περσινό 0-0 των δύο ομάδων.

Χετάφε (3/5/2) : Σόρια – Κάμπακο (83′), Μίτροβιτς, Κουένκα – Νταμιάν, Αραμπάρι, Μακσίμοβιτς, Αλενιά (74′ Φλορεντίνο), Ολιβέρα – Σάντρο (65′ Μάτα), Γιουνάλ (83′ Γιάνκτο)

Ρεάλ Μαδρ. (4/3/3) : Κουρτουά – Βάσκεθ (85′ Πίτερ), Μιλιτάο, Άλαμπα, Μεντί (46′ Μαρσέλο) – Κασεμίρο, Μόντριτς, Κρόος (85′ Ίσκο) – Ασένσιο (46′ Αζάρ), Ροντρίγκο (67′ Μαριάνο Ντίαζ), Μπενζεμά

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα την αναμέτρησης!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.