Μπαρτσελόνα: Μετά την απόκτηση του Τόρες ποιος θα ακολουθήσει; (vid)

H Μπαρτσελόνα έχει αρκετούς ποιοτικούς νέους ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τις ακαδημίες της, οι οποίοι αναμφίβολα θα αποτελέσουν τον ο «πυρήνα» της επόμενης κορυφαίας ομάδας.

Όμως, είναι προφανές ότι η ομάδα του Τσάβι πρέπει επίσης να βελτιωθεί εδώ και τώρα με κάποιες ποιοτικές μεταγραφές. Παρά τα οικονομικά τους ζητήματα, οι «μπλαουγκράνα» πρόσφατα εξασφάλισαν τις υπηρεσίες του Φεράν Τόρες από τη Μάντσεστερ Σίτι με 55 εκατομμύρια ευρώ. Φαίνεται όμως ότι η Μπαρτσελόνα δεν έχει τελειώσει τις κινήσεις της με τον Τόρες, ο οποίος μπορεί να λειτουργήσει ως εξτρέμ αλλά και αρκετά επιτυχημένα. ως σέντερ φορ, όπως το έχει κάνει πολλές φορές με τη Μάντσεστερ Σίτι και την Εθνική Ισπανίας.

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα El Nacional, η Μπαρτσελόνα ενδιαφέρεται για την απόκτηση του εξτρέμ του Άγιαξ, Άντονι. Ο 21χρονος αποκτήθηκε από τον Άγιαξ, τον Ιούλιο του 2020, αντί περίπου 16,5 εκατομμυρίων ευρώ. Και έκτοτε ο νεαρός Βραζιλιάνος «φώτισε» τόσο την Eredivisie όσο και το Champions League με τον «ηλεκτρισμένο» συνδυασμό του φοβερού ρυθμού του και των δεξιοτήτων του.

Συνολικά, έχει σκοράρει 18 φορές και έχει 15 ασίστ σε 65 ματς με την ολλανδική ομάδα. Όπως αναφέρει η El Nacional, ο Άντονι, τον οποίο αποκαλούν τον «νέο Ροναλντίνιο», βρίσκεται στην κορυφή της λίστας της Μπαρτσελόνα και ιδιαίτερα του προέδρου Λαπόρτα. Λέγεται ότι ο Λαπόρτα ρώτησε για τη διαθεσιμότητα και την τιμή του Άντονι, η οποία «αγγίζει» τα 40 εκατομμύρια ευρώ. Η εφημερίδα προσθέτει ότι αυτό είναι ένα ποσό που η καταλανική ομάδα θα ήταν διατεθειμένη να πληρώσει. Θα δούμε σύντομα λοιπόν τον Άντονι με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα;


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.