Ρεάλ Μαδρίτης: “Μισή” κόντρα στην Μπιλμπάο

Προβληματισμένος από τις πολλές απουσίες της Ρεάλ εμφανίστηκε ο Κάρλο Αντσελότι, ενόψει της αυριανής (22/12, 22.30 Novasports) αναμέτρησης της 21ης αγωνιστικής με την Αθλέτικ Μπιλμπάο στο «Σαν Μαμές».

Μετά το «στραβοπάτημα» της περασμενης Κυριακής (19/12) με την Κάντιθ στο «Μπερναμπέου», ο Ιταλός προπονητής δεν μπορεί να υπολογίζει στους Μόντριτς, Ροντρίγκο, Ασένσιο, Μπέιλ, Μαρσέλο, Ισκο και Λούνιν, που έχουν προσβληθεί από κορονοϊό, ενώ παράλληλα θα λείψουν ο τραυματίας Καρβαχάλ και ο τιμωρημένος Κασεμίρο.

«Η αλήθεια είναι ότι μας λείπουν πολλοί παίκτες και ίσως πρέπει να σκεφτούμε μία αλλαγή συστήματος. Δεν ξέρω, το σκέφτομαι…», δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο Αντσελότι, εξηγώντας ότι τον προβληματίζει ιδιαίτερα η έλλειψη παίκτη που να μπορεί να καλύψει όλη τη δεξιά πλευρά στο 4-3-3. Αυτό είναι το μόνο που μπορεί να με κάνει να αλλάξω (σ.σ. το σύστημα) σε 4-4-2»

Λίγη ώρα μετά τη συνέντευξη Τύπου, ο Αντσελότι αναγκάστηκε να αφήσει εκτός αποστολής για το Μπιλμπάο και τον Νταβίντ Αλάμπα που παρουσίασε κάποια συμπτώματα και δεν θα ταξιδέψει στη Βασκονία λόγω Covid.

.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.