Ρεάλ Μ. – Κάντιθ 0-0: “Αγκάθι” η Κάντιθ (vid)

Πέρυσι η Κάντιθ είχε περάσει νικηφόρα από το Σαντιάγκο Μπερναμπέου και από αυτό το αποτέλεσμα άντλησε έμπνευση για να φρενάρει το σκοράρισμα της πρωτοπόρου Ρεάλ Μαδρίτης μετά από επτά αγωνιστικές.

Η τελευταία επίσκεψη της Κάντιθ στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου είχε δώσει στους Ανδαλουσιανούς την πρώτη τους νίκη επί της Ρεάλ Μαδρίτης. Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι είχε λόγους να θέλει την κυριαρχία στο ματς από την αρχή, όπερ και εγένετο αλλά χωρίς αυτή να της δώσει αντίστοιχες κλασικές ευκαιρίες.

Μπορεί το ποσοστό κατοχής για τους “μέρενγκες” να ήταν στο 79%, όμως η σημαντικότερη στιγμή τους, η οποία απαίτησε δύσκολη επέμβαση από τον Λεδέσμα ήταν με σουτ εκτός περιοχής από τον Φεντερίκο Βαλβέρδε. Με τους Βινίσιους, Μπενζεμά, Αζάρ που βρέθηκε στο αρχικό σχήμα μετά από τρεις μήνες, παγιδευμένους στη μαζική άμυνα των φιλοξενούμενων το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με την Κάντιθ να νιώθει ικανοποιημένη.

Στο δεύτερο μέρος η πίεση των γηπεδούχων έγινε ακόμη μεγαλύτερη καθώς με τους Αζάρ, Βινίσιους να παίζουν πιο κλειστά και να αλλάζουν τη μπάλα με το Μπενζεμά με κινηματογραφική ταχύτητα, κατάφεραν να απειλήσουν μέσα από την περιοχή, χωρίς όμως να καταφέρουν να νικήσουν το Λεδέσμα.

Η Κάντιθ θα μπορούσε να απαιτήσει και περισσότερους βαθμούς από τη Ρεάλ καθώς είχε σε κόντρα επίθεση σπουδαία ευκαιρία να σκοράρει.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.