Ρεάλ Μαδρίτης: Άρεσε η άμυνα στον Αντσελότι

Απόλυτα ικανοποιημένος με την αμυντική λειτουργία της Ρεάλ Μαδρίτης στο ντέρμπι με την Ατλέτικο, εμφανίστηκε ο Κάρλο Αντσελότι.

Ο Ιταλός τεχνικός δήλωσε πως η ομάδα του έχει βελτιωθεί σημαντικά σε αυτόν τον τομέα του παιχνιδιού, από την αρχή της σεζόν. Παράλληλα, παραδέχτηκε πως οι “μερένχες” έχουν γίνει πλέον το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου στην Ισπανία.

Αρχικά, ο Αντσελότι δήλωσε: “Έχω μια ομάδα που με αφήνει ήσυχο. Ελέγχουν το παιχνίδι και αμύνονται εξαιρετικά. Δεν είναι απλά πολύ ταλαντούχοι παίκτες. Είναι μια ομάδα. Με έναν και μόνο κοινό στόχο, τη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης”.

Στη συνέχεια, ο Ιταλός τεχνικός συμπλήρωσε: “Μου άρεσε πολύ η αμυντική λειτουργία, είναι ένας τομέας στον οποίο έχουμε βελτιωθεί πολύ από την αρχή της σεζόν. Και αυτό μας βοηθά, να χρησιμοποιήσουμε την ταχύτητα των επιθετικών μας. Είναι ξεκάθαρο ότι είμαστε φαβορί για να κατακτήσουμε την La Liga. Αλλά ενδεχόμενη λιγότερη προσοχή, μπορεί να μας κοστίσει ακριβά. Είμαι χαρούμενος, αλλά ξέρω ότι μπορεί να υπάρξουν παγίδες στο δεύτερο μισό της σεζόν”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.