Αλαβές – Χετάφε 1-1: Πάλι ο Χοσέλου…!

Ο Χοσέλου "λύτρωσε" ξανά την Αλαβές ισοφαρίζοντας τέσσερα λεπτά πριν από το τέλος το τέρμα του Ενές Ουνάλ με το οποίο η Χετάφε οδηγούσε το σκορ από το πρώτο ημίχρονο

Αλαβές και Χετάφε μπήκαν ως οι δύο χειρότερες επιθέσεις της φετινής Πριμέρα Ντιβιζιόν στη σέντρα της αναμέτρησης στο “Μεντιθορόθα” και η εξέλιξη του πρώτου ημιχρόνου επιβεβαίωσε “μέχρι κεραίας” το χαρακτηρισμό για τους γηπεδούχους, όχι όμως και για τους φιλοξενούμενους.

Η Χετάφε ευτύχησε να ανοίξει το σκορ με τον Ενές Ουνάλ, τον πρώτο της σκόρερ, στην πρώτη τελική της προσπάθεια στο ματς στο 7ο λεπτό. Διαχειρίστηκε πολύ εύκολα το προβάδισμα κι έφτασε κοντά στο 2-0 στο 32ο λεπτό με το σουτ όμως του Μάουρο Αραμπάρι από το ύψος του πέναλτι να καταλήγει στο δοκάρι του Φερνάντο Πατσέκο.

Στο δεύτερο ημίχρονο η αποτελεσματικότητα στη δημιουργία των γηπεδούχων δεν άλλαξε και οι φιλοξενούμενοι επιχείρησαν να θωρακίσουν το προβάδισμα κι όχι να το διευρύνουν, με αποτέλεσμα ο Χοσέλου, στην πρώτη του τελική στο ματς στο 86ο λεπτό να δώσει το βαθμό της ισοπαλίας στην Αλαβές. Αυτό ήταν το 8ο γκολ του Χοσέλου στο πρωτάθλημα, με την Αλαβές να έχει σημειώσει 13 μετά από τις πρώτες 17 αγωνιστικές.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.