Γρανάδα – Αλαβές 2-1: Τη νίκησε, την προσπέρασε (HLS)

Η Γρανάδα προσπέρασε την Αλαβές στην κατάταξη καθώς κατάφερε τρία λεπτά πριν από το τέλος να διορθώσει ένα ματς στο οποίο είχε βάλει τη μπάλα στα δίχτυα μόνο εκείνη, χωρίς όμως να προηγείται.

Ματς με ιδιαίτερη βαθμολογική σημασία αυτό στο Λος Καρμένες καθώς δύο βαθμοί χώριζαν τις δύο ομάδες στη σέντρα της 16ης αγωνιστικής. Γρανάδα και Αλαβές δυσκολεύονται ιδιαίτερα να δημιουργήσουν και κατ’ επέκταση να σκοράρουν, γι’ αυτό και το τέρμα του Αντόνιο Πουέρτας στο 14ο λεπτό έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο προβάδισμα με το οποίο πήγε στα αποδυτήρια η ομάδα του Ρόμπερτ Μορένο.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Αλαβές ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα, πιο απαιτητική στον αγωνιστικό, όχι όμως και αναλόγως αποτελεσματική. Κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση στο 81ο λεπτό από το αυτογκόλ του Λούις Άμπραμ απειλώντας τη Γρανάδα με απώλεια βαθμών σε ακόμη ένα ματς που δέχθηκε τέρμα στο τελευταίο τέταρτο.

Αυτή τη φορά όμως είχε κι εκείνη απάντηση, καθώς τρία λεπτά πριν από το τέλος ο Σαντιάγκο Αρίας με κοντινή προβολή μετά από κεφαλιά του Άμπραμ στο δοκάρι έδωσε την πολύτιμη νίκη στους γηπεδούχους


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.