Θέλτα-Βιγιαρεάλ 1-1: Από τα λάθη των γκολκίπερ

Παρότι η Βιγιαρεάλ προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο, δεν κατάφερε να πετύχει την πρώτη της εκτός έδρας νίκη στο ισπανικό πρωτάθλημα. Η Θέλτα μένοντας πιστή στη συνήθεια της να σκοράρει στο Μπαλαΐδος πήρε το βαθμό της ισοπαλίας.

Θέλτα και Βιγιαρεάλ δυσκολεύθηκαν από την αρχή του ματς στη δημιουργία με αποτέλεσμα η πρώτη αξιόλογη στιγμή στην αναμέτρηση να καταγραφεί στο 25ο λεπτό με το σουτ του Νολίτο να εξουδετερώνεται από τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων Χερόνιμο Ρούλι.

Δύο λεπτά αργότερα ο τερματοφύλακας της Θέλτα, Ματίας Ντιτούρο, έγινε ο καθοριστικός παράγων για να ανοίξουν οι ποδοσφαιριστές του Ουνάι Έμερι το σκορ. Ο Αργεντινός έχασε τον έλεγχο της μπάλας σε έξοδο του από την εστία και ο Ντάνι Παρέχο εκμεταλλεύθηκε το λάθος για να “σερβίρει” το γκολ στον Αλμπέρτο Μορένο.

Η Θέλτα θα μπορούσε να ισοφαρίσει με υπερβολική δόση τύχης, όταν σέντρα του Χάβι Γκαλάν κατέληξε στο δοκάρι των fφιλοξενούμενων, αλλά και να δεχθεί δεύτερο τέρμα στα τετ α τετ του Ντιά και του Τριγκέρος στα οποία ο Ντιτούρο αντέδρασε έξοχα.

Η Βιγιαρεάλ έχασε ακόμη μία ευκαιρία να πετύχει δεύτερο τέρμα με τον Τριγκέρος στο δεύτερο ημίχρονο κι η Θέλτα κατόρθωσε να φτάσει στην ισοφάριση σχεδόν με τον ίδιο τρόπο που έμεινε πίσω στο σκορ. Από λάθος του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων Χερόνιμο Ρούλι ο Μπράις Μέντεθ στο 71ο λεπτό διαμόρφωσε το τελικό 1-1.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.