Ρεάλ Μαδρίτης: Στο κυνήγι του Βλάχοβιτς

Η Ρεάλ Μαδρίτης φέρεται να έχει στρέψει το βλέμμα της στον Σέρβο επιθετικό της Φιορεντίνα, Ντούσαν Βλάχοβιτς.

Με τη Φιορεντίνα να ενδιαφέρεται για τον Μπόρχα Μαγιοράλ, η Ρεάλ Μαδρίτης φέρεται να έχει στρέψει το βλέμμα της στον 21χρονο φορ των βιόλα, Ντούσαν Βλάχοβιτς και ο Ισπανός επιθετικός της Ρόμα θα μπορούσε να είναι ένας από τους παίκτες που περιλαμβάνονται σε συμφωνία ανταλλαγής. Ο Μαγιοράλ δυσκολεύεται με τον χρόνο παιχνιδιού υπό τις οδηγίες του Ζοζέ Μουρίνιο και έχει αναδειχθεί ως μεταγραφικός στόχος προτεραιότητας για τους Τοσκανούς. Ο επιθετικός της Ρόμα θα μπορούσε να μετακομίσει στο Αρτέμιο Φράνκι ανεξάρτητα από το μέλλον του Ντούσαν Βλάχοβιτς. Ο 21χρονος αναμένεται να φύγει από τη Φιορεντίνα στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, αλλά ο Μπόρχα Μαγιοράλ θα μπορούσε να μετακομίσει στην Τοσκάνη ακόμα κι αν παραμείνει ο Βλάχοβιτς.

Η Φιορεντίνα χρειάζεται έναν εφεδρικό επιθετικό, δεδομένου ότι ο Αλεξάντρ Κοκόριν δεν βρίσκεται στα πλάνα του Βιντσέντσο Ιταλιάνο . Ωστόσο, με τη Φιορεντίνα να ενδιαφέρεται για τον Μαγιοράλ η La Nazione αναφέρει ότι η Ρεάλ Μαδρίτης σκέφτεται να υπογράψει τον Βλάχοβιτς και θα μπορούσε να προσφέρει στους Τοσκανούς τους Μπόρχα Μαγιοράλ συν τον Λούκα Γιόβιτς, αλλά και την επέκταση του δανεισμού του Άλβαρο Οντριοθόλα για μία ακόμη σεζόν.

Ο Μαγιοράλ είναι δανεικός στη Ρόμα και σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport, η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ήδη δώσει το πράσινο φως για την προσωρινή μετακίνησή του στη Φλωρεντία κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Ωστόσο, η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να πουλήσει τον Μαγιοράλ μόνο με μόνιμη συμφωνία. Η Ρόμα έχει μια επιλογή να καταστήσει μόνιμη τη μετακίνηση του ποδοσφαιριστή για 20 εκατομμύρια ευρώ, αλλά προφανώς δεν θα την ενεργοποιήσει. Ο Ισπανός σημείωσε 10 γκολ σε 31 εμφανίσεις την περασμένη σεζόν, αλλά έχει μετρήσει μόλις τρεις εμφανίσεις αυτή τη σεζόν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.