Ινιέστα: “Θα ήθελα να επιστρέψω στην Μπαρτσελόνα”

Με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Καταλονίας ο Αντρές Ινιέστα εξέφρασε την επιθυμία του να επιστρέψει στο μέλλον στην Μπαρτσελόνα.

Ο Αντρές Ινιέστα αγωνίζεται αυτή τη στιγμή στην Ιαπωνική Λίγκα για τη Βίσελ Κόμπε. Ο μαέστρος της μεσαίας γραμμής είναι πλέον 37 ετών και οι αγωνιστικές του μέρες φτάνουν προς το τέλος. Δεδομένης της άψογης κατανόησης του ποδοσφαίρου και της τακτικής, δεν θα ήταν περίεργο να δούμε τον βετεράνο να περπατά στην προπονητική διαδρομή μετά την αποχώρησή του. Και όπως ο Τσάβι, η Μπαρτσελόνα θα μπορούσε να έχει ένα ακόμα δικό της παιδί που θα την υπηρετήσει από ένα νέο πόστο.

«Δεν ξέρω τι πρόκειται να συμβεί στο μέλλον, αλλά θα ήθελα πολύ να επιστρέψω στην Μπαρτσελόνα κάποια στιγμή στη ζωή μου. Δεν ξέρω με ποιον τρόπο. Θα ήθελα να επιστρέψω στην Μπαρτσελόνα, στο σπίτι μας, για να μπορέσω να συνεχίσω να βοηθάω με έναν άλλο τρόπο την ομάδα, αλλά κανείς δεν ξέρειείπε ο Ινιέστα σε ραδιοφωνική εκπομπή

«Θα ήθελα να πάρω την άδεια προπονητή, αλλά δεν ξέρω αν θα την εξασκούσα τελικά. Μου αρέσει να ζω το παρόν, να παίζω ποδόσφαιρο και βλέπουμε στο μέλλον. Είναι δυσάρεστο να βλέπεις την Μπαρτσελόνα έτσι. Δεν είναι ευχάριστο γιατί βλέπεις συμπαίκτες που υποφέρουν, τους φιλάθλους. Όταν κάτι για το οποίο νοιάζεσαι βλέπεις ότι υποφέρει, πονάει»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.