Μπαρτσελόνα: Πρώτος στόχος για το καλοκαίρι ο Έρικ τεν Χαγκ

Η Μπαρτσελόνα δίνει προτεραιότητα στον διορισμό του Έρικ τεν Χαγκ ως προπονητή της ομάδας για το επόμενο καλοκαίρι.

Αυτές οι πληροφορίες προέρχονται από το ActuBarca, που ασχολείται με θέματα των Καταλανών, το οποίο έχει ως πηγή, φίλο του προέδρου του συλλόγου Τζοάν Λαπόρτα. Τα πράγματα σαφώς δεν πάνε καλά με τον Ρόναλντ Κούμαν, αλλά ο Ολλανδός συνεχίζει καθώς τυχόν απαλλαγή από τα καθήκοντα του θα κόστιζε οικονομικά τον σύλλογο, ενώ υπάρχει πρόβλημα στο να εντοπιστεί ο κατάλληλος αντικαταστάτης του αυτή την περίοδο.

Ο Λαπόρτα έχει αναφέρει ότι ο Κούμαν έχει την στήριξη του συλλόγου, με πρόσφατα δημοσιεύματα να τονίζουν ότι η ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης στο «El Clasico», δεν άλλαξε αυτή τη στάση. Ωστόσο, καταρτίζονται σχέδια για το επόμενο καλοκαίρι που ο 51ος ετών Ολλανδός θα είναι εκτός συμβολαίου. Ο Έρικ τεν Χαγκ έχει απολαύσει μια τεράστια επιτυχία στον Άγιαξ από τότε που ανέλαβε τα ηνία του συλλόγου τον Δεκέμβριο του 2017. Έχει οδηγήσει την ομάδα του Άμστερνταμ σε δύο τίτλους στην Eredivisie, δύο Κύπελλα και ένα Σούπερ Καπ Ολλανδίας, την οδήγησε στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ το 2019, ενώ παίζει εντυπωσιακό, επιθετικό ποδόσφαιρο.

Κατά τη διάρκεια της θητείας του στον Άγιαξ, έχει επίσης αποδείξει την ικανότητα να εκμεταλλεύεται με τον καλύτερο τρόπο τα νεαρά ταλέντα, αφού βοήθησε στην εξέλιξη αστέρων όπως οι Ντε Λιχτ, Φρένκι Ντε Γιόνγκ, Φαν Ντε Μπέικ και οι οποίοι με τις μεταγραφές τους έφεραν πολλά χρήματα στον σύλλογο. Ο Έρικ τεν Χαγκ υπέγραψε επέκταση της συνεργασίας με τον Άγιαξ νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι, με το συμβόλαιο του να έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Ο Ολλανδός απέρριψε την Τότεναμ φέτος, αλλά η ευκαιρία να προπονήσει μια ομάδα του επιπέδου της Μπαρτσελόνα είναι βέβαιο ότι τον ελκύει. Αυτό που μένει να φανεί τώρα είναι, αν ο Κούμαν θα αντέξει μέχρι το τέλος της σεζόν. Σε περίπτωση που δεν τα καταφέρει, η Μπαρτσελόνα μπορεί να διορίσει έναν προσωρινό προπονητή μέχρι το καλοκαίρι και στη συνέχεια να αναλάβει «δράση» ο τεν Χαγκ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.