Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μ. 1-2: Στην κορυφή μέσω Βαρκελώνης

Η Ρεάλ Μαδρίτης πέτυχε την 4η συνεχόμενη νίκη της επί της Μπαρτσελόνα με 2-1 στο Καμπ Νου και έπιασε στην κορυφή της βαθμολογίας τις Σεβίλλη και Σοσιεδάδ.

Οι δύο ομάδες ήταν αρκετά προσεκτικές στο πρώτο 25λεπτο προσπαθώντας να κλείσουν κάθε διάδρομο για την εστία των Τερ Στέγκεν και Κουρτουά. Τότε η ομάδα του Κούμαν έχασε την ευκαιρία του αγώνα με τον Ντεστ. Ο Αμερικανός μόνος του απέναντι στον Κουρτουά από τη μικρή περιοχή έστειλε την μπάλα ψηλά.

Η απάντηση της Ρεάλ ήρθε με γκολ με τη φωτοβολίδα του Άλαμπα στην κόντρα επίθεση στο 32′. Ο Ροντρίγκο του πέταξε την μπάλα στο ανιχτό γήπεδο και αυτός τελείωσε μοναδικά τη φάση που ξεκίνησε ο ίδιος με κλέψιμο. Ο Πικέ με κεφαλιά μετά από κόρνερ και ο Φάτι με σουτ δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν πριν πάνε οι 2 ομάδες στα αποδυτήρια.

Ο Κούμαν έφερε στο ματς τον Κουτίνιο και ο Βραζιλιάνος έδωσε πνοή στην Μπαρτσελόνα η οποία με τον φάτι ακούμπησε την ισοφάριση στο 49′. Η συνέχεια όμως ανήκε στην Ρεάλ και τον Μπενζεμά, που είδε τον Τερ Στέγκεν να αντιδρά καταπληκτικά στο βολέ του στο 62′ κρατώντας το 0-1.

Οι Μαδριλένοι σιγά σιγά “έσβησαν” το ματς χωρίς να επιτρέπουν ευκαιρίες στους Καταλανούς. Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων μάλιστα ο Λούκας Βάσκεθ ολοκλήρωσε ακόμα μια κόντρα επίθεση παίρνοντας το ριμπάουντ μετά το σουτ του Ασένσιο και γράφοντας το 0-2 κλειδώνοντας το τρίποντο.

Η Μπαρτσελόνα μείωσε με τον Αγκουέρο που ήρθε από τον πάγκο, δευτερόλεπτα πριν το τελευταίο σφύριγμα για το τελικό 1-2.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.