Μπαρτσελόνα: Θέλει ανάλογη εικόνα στο μέλλον ο Κούμαν

Ο Ρόναλντ Κούμαν δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τη νίκη 3-1 της Μπαρτσελόνα επί της Βαλένθια.

Ο Ολλανδός τεχνικός ζήτησε από τους παίκτες του να παρουσιάσουν την ίδια εικόνα και στα επόμενα ματς, ενώ δεν παρέλειψε να απαντήσει και στην αμφισβήτησή του, τονίζοντας πως κέρδισε λίγες ημέρες ηρεμίας, μετά το συγκεκριμένο αποτέλεσμα.

Αρχικά, ο Κούμαν δήλωσε: “Υπάρχουν όμορφα πράγματα στο ποδόσφαιρο και πάντα είναι ωραίο να κερδίζεις. Έχω δύο μέρες ηρεμίας μπροστά μου μέχρι το επόμενο παιχνίδι και θέλω να τις εκμεταλλευτώ. Θα πρέπει και την Τετάρτη απέναντι στην Ντιναμό Κιέβου να δείξουμε ανάλογο πρόσωπο. Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας”.

Στη συνέχεια, ο Ολλανδός τεχνικός συμπλήρωσε: “ο γεγονός ότι ο Φάτι αντικαταστάθηκε μετά από μία ώρα αγώνα, ήταν προγραμματισμένο και το είχαμε συζητήσει. Ήταν η πρώτη του φορά ως βασικός και είχαμε συμφωνήσει με τους γιατρούς ότι θα έπαιζε για μια ώρα. Δε θέλω να τον υπερφορτώσω πριν από μια τόσο σημαντική εβδομάδα. Πάντα λέμε ότι μας λείπουν παίκτες σαν αυτόν, που μπορούν να κάνουν τη διαφορά και που έχουν τις ιδιότητες στο ένας εναντίον ενός. Παίκτες σαν αυτόν ή όπως ο Αγουέρο, ο οποίος έπαιξε για πρώτη φορά. Ήταν μια αλλαγή που δεν ήθελα να κάνω, αλλά έπρεπε να γίνει. Ο Ανσού και ο Ντεπάι συμπληρώνουν ο ένας τον άλλον. Έχουν αποδείξει ότι έχουν καλή σύνδεση”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.