Μπαρτσελόνα: Ο Λαπόρτα ήθελε τον Μέσι… τζάμπα

Ο Ζοάν Λαπόρτα αποκάλυψε πως είχε την ελπίδα ότι ο Λιονέλ Μέσι θα έμενε στην Μπαρτσελόνα… τζάμπα.

Ο πρόεδρος της καταλανικής ομάδας δήλωσε για μια ακόμα φορά πως ήταν αδύνατο να κρατήσει τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή στο “Καμπ Νου”, λόγω της κακής οικονομικής κατάστασης του συλλόγου, ενώ αναφέρθηκε και στο θέμα του Νεϊμάρ Τζούνιορ, για τον οποίο δήλωσε πως έγινε κίνηση για την απόκτησή του, όμως οι “μπλαουγκράνα” δεν είχαν τα χρήματα για να τον αγοράσουν.

Αρχικά, ο Λαπόρτα δήλωσε: “Με τον Μέσι δεν θύμωσα, διότι η κατάσταση ήταν μπλεγμένη. Φυσικά, υπήρξε απογοήτευση και από τις δύο πλευρές. Ξέρω ότι ο Μέσι ήθελε παρά πολύ να μείνει. Όλος ο κόσμος ήξερε ότι είχε μια πολύ καλή πρόταση από την Παρί Σεν Ζερμέν. Δε σκέφτηκα καθόλου να κάνω πίσω διότι κανείς δεν μπορεί να βάλει σε κίνδυνο τον σύλλογο. Και είχα την ελπίδα ότι την τελευταία στιγμή ο Μέσι θα έλεγε ότι θα έμενε και θα έπαιζε τζάμπα. Θα μου άρεσε αυτό. Αλλά δεν ήταν, βέβαια, δυνατόν να ζητήσουμε κάτι τέτοιο από αυτόν τον παίκτη”.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στην υπόθεση του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού: “Δεν είχαμε τη δυνατότητα λόγω των αριθμών. Δεν είχαμε το περιθώριο. Κάναμε προσπάθεια, όμως η ενημέρωση που λάβαμε δεν ήταν αυτή που περιμέναμε. Μας είπε ότι ήθελε να φύγει. Όμως έμεινε. Το αποτέλεσμα της μη μεταγραφής του είναι καλό. Δε θα έλυνε το πρόβλημα που έχουμε τώρα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.