Ινιάκι Γουίλιαμς: Ισοφάρισε ρεκόρ σερί συμμετοχών στην La Liga, έτοιμος να το «σπάσει» (pic)

Ο Ινιάκι Γούιλιαμς είναι πολύ κοντά στο να «σπάσει» το απόλυτο ρεκόρ συνεχόμενων παιχνιδιών στη La Liga! Έφτασε τα 202 ματς χωρίς απουσία και στο παιχνίδι της Παρασκευής (01/10) απέναντι στην Αλαβές αναμένεται να ξεπεράσει τον Αντονί Λαρανιάγα.

Στην εποχή του σύγχρονου ποδοσφαίρου, με τα παιχνίδια να έρχονται το ένα μετά το άλλο χωρίς σταματημό, ο Ινιάκι Γουίλιαμς καταρρίπτει την… λογική! Ο βιονικός Βάσκος με ρίζες από την Γκάνα ξεκίνησε βασικός κόντρα στην Βαλένθια (Novasports 1HD) και συμπλήρωσε 202 παιχνίδια στη σειρά στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Δηλαδή έφτασε τον Αντονί Λαρανιάγα, ο οποίος την πενταετία 1987-1992 έπαιξε σε 202 σερί ματς της La Liga. Αν ο Γουίλιαμς παίξει έστω και ένα λεπτό στην αναμέτρηση της προσεχούς Παρασκευής (01/10) με την Αλαβές, το ρεκόρ θα έχει καταρριφθεί και το ισπανικό ποδόσφαιρο θα έχει γυρίσει… σελίδα.

Ο 27χρόνος επιθετικός της Αθλέτικ Μπιλμπάο παίζει ακατάπαυστα από τον Απρίλιο του 2016, όταν και είχε επιστρέψει στη δράση από έναν τραυματισμό στο μηρό που τον είχε κρατήσει εκτός για εννέα μέρες!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.