Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Σοσιεδάδ 4-2: Αγχωτικό τρίποντο με Μπρέιθγουεϊτ (hls)

Οι Καταλανοί στο πρώτο επίσημο παιχνίδι τους στη μετά Μέσι εποχή, προηγήθηκαν με 3-0 επί των Βάσκων, που μείωσαν σε 3-2, αλλά το γκολ του Σέρχι Ρομπέρτο έδωσε τη λύση, πρωταγωνιστής ο Μπρέιθγουεϊτ.

Με το “Καμπ Νόου” να έχει πάλι φιλάθλους -περίπου 22.000- για πρώτη φορά από τις 7 Μαρτίου 2020, η Μπαρτσελόνα μπήκε με ορμή και αμέσως πίεσε τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, με τον κινητικό Γκριεζμάν να έχει οριζόντιο δοκάρι με κεφαλιά στο 12′.

Το πρώτο γκολ στη μέτα Μέσι εποχή ήρθε από τον Πικέ στο 19′ ύστερα από ωραία εκτέλεση φάουλ του Ντεπάι.

Οι Βάσκοι είχαν παθητικό ρόλο στο παιχνίδι, ενώ δεν είχαν ούτε επιθετική προσπάθεια στο πρώτο μέρος, το οποίο έκλεισε με τον ιδανικό τρόπο για τους Καταλανούς, αφού στο 45+2΄ο Ντε Γιονγκ με σέντρα βρήκε τον Μπρέιθγουεϊτ που σημείωσε το 2-0.

Το δεύτερο μέρος εκκίνησε με γκολ για τους γηπεδούχους, ύστερα από την προσπάθεια του Πέδρι, την απομάκρυνση του Ρεμίρο και το δεύτερο γκολ του Μπρέιθγουεϊτ από τη μικρή περιοχή.

Εκεί που όλα έδειχναν ιδανικά για τους “μπλαουγράνα”, ο Λομπέτε μείωσε στο 82′ μετά την περίφημη κίνηση του Μπαρενετσέα και ο Ογιαρθάμπαλ με φοβερό φάουλ αλά Μέσι στο 85′ άγχωσε το “Καμπ Νόου” κάνοντας το 3-2. 

Τελικώς ο Σέρχι Ρομπέρτο έδιωξε το άγχος με το γκολ του στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού, με τον Μπρέιθγουεϊτ να δίνει την τελική πάσα και τους γηπεδούχους να κατακτούν το τρίποντο στην πρεμιέρα τους στο νέο πρωτάθλημα. 

Μπαρτσελόνα (4-3-3): Νέτο, Ντεστ (71′ Έμερσον), Πικέ, Γκαρθία (83′ Αραούχο), Τζόρντι Άλμπα, Μπουσκέτς (αρχ.) (83′ Γκονθάλεθ), Ντε Γιονγκ (71′ Σέρχι Ρομπέρτο), Πέδρι, Γκριεζμάν, Ντεπάι (90′ Λονγκλέ), Μπρέιθγουεϊτ

Προπονητής: Ρόναλντ Κούμαν

Ρεάλ Σοσιεδάδ (4-2-3-1): Ρεμίρο, Θαλδούα (66′ Γοροσάμπελ), Ελουστόντο, Λε Νορμόν, Μουνιόθ, Θουμπιμέντι, Μερίνο, Σίλβα (46′ Μπαουτίστα), Γιανουζάι (46′ Μπαρενετσέα), Πορτού (66′ Λομπέτε), Ογιαρθάμπαλ (αρχ.)

Προπονητής: Ιμανόλ Αλγουαθίλ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.