Αλαβές-Ρεάλ 1-4: Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό (hls)

Με τον Μπενζεμά να πετυχαίνει δύο γκολ, τους Αζάρ και Άλαμπα να βγάζουν ασίστ, η ομάδα του Αντσελότι πέρασε από τη χώρα των Βάσκων στην πρεμιέρα της στη La Liga.

Ο Καρίμ Μπενζεμά εκκίνησε το νέο πρωτάθλημα όπως ολοκλήρωσε το προηγούμενο, καθώς με δύο γκολ του η Ρεάλ Μαδρίτης επιβλήθηκε με 4-1 της Αλαβές στη χώρα των Βάσκων, σε παιχνίδι που κρίθηκε στο δεύτερο μέρος.

Παρουσία 3.968 φιλάθλων στο “Μεντιθορόθα” στη Βιτόρια-Γκαστέις, η Αλαβές απείλησε πρώτη με τον Ριόχα στο 6′. 

Ο Αντσελότι στην επιστροφή του στο μαδριλένικο πάγκο επέλεξε επιθετική τριάδα αποτελούμενη από τους Μπενζεμά, Μπέιλ και Αζάρ, οι οποίοι είχαν ευκαιρίες με σουτ (17′, 21′, 32′) αλλά χωρίς να δημιουργήσουν τη μεγάλη φάση.

Στο 38′ οι Βάσκοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι σε χέρι του Λούκας Βάθκεθ εντός μεγάλης περιοχής, με τον Πέρε Πόνς να αστοχεί από κοντά και το πρώτο ημίχρονο να ολοκληρώνεται δίχως σκορ.

Το δεύτερο μέρος ήταν γεμάτο δράση και γκολ, με τον Μπενζεμά να σκοράρει στο 48′ ύστερα από περίφημο τακουνάκι του δραστήριου Αζάρ.

Στο 56′ ο Μόντριτς βρήκε σε επίκαιρη θέση τον Νάτσο για το 0-2 και στο 62′ ο Γάλλος αρχισκόρερ της Ρεάλ βρήκε και πάλι δίχτυα.

Το λάθος του Μιλιτάο, ανάγκασε τον Κουρτουά να κάνει πέναλτι στον Γκουιντέτι με τον Χοσέλου να ευστοχεί από τα 11 μέτρα στο 65′, αλλά οι γηπεδούχοι δεν απέφυγαν το τέταρτο γκολ στις καθυστερήσεις με σκόρερ τον Βινίσιους Ζούνιορ.

Με το ίδιο σκορ είχε επικρατήσει στην έδρα της Αλαβές η μαδριλένικη ομάδα την προηγούμενη σεζόν. 

Αλαβές (4-2-3-1): Πατσέκο, Μαρτίν, Λαγουάρδια (αρχ.), Λεζέν, Ντουάρτε, Πίνα (82′ Μόγια), Γκαρθία (59′ Γκουιντέτι), Πέρε Πονς (59′ Λουμ), Μέντεθ (68′ Ι. Μαρτίν), Ριόχα (68′ Πελίστρι), Χοσέλου

Προπονητής: Χάβι Καγέχα

Ρεάλ Μαδρίτης (4-3-3): Κουρτουά, Βάθκεθ, Νάτσο, Μιλιτάο, Άλαμπα, Καζεμίρο, Μόντριτς (88′ Ασένσιο), Βαλβέρδε (88′ Ίσκο), Μπέιλ (68′ Ροντρίγκο), Μπενζεμά (αρχ.) (89′ Γιόβιτς), Αζάρ (66′ Βινίσιους Ζούνιορ)

Προπονητής: Κάρλο Αντσελότι


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.