Βαλένθια-Χετάφε 1-0: Άντεξε παρά την αποβολή (hls)

Οι "νυχτερίδες" εκκίνησαν με νίκη το πρωτάθλημα, επικρατώντας της ομάδας του Μίτσελ, αν και έμειναν με 10 παίκτες μόλις στο 3ο λεπτό.

Η πρεμιέρα της La Liga έφερε το νέο προπονητή της Βαλένθια, Χοσέ Μπορδαλάς απέναντι στη Χετάφε, στην οποία πέρασε 5 επιτυχημένες σεζόν, με τον Μίτσελ να επιστρέφει στη Μαδρίτη ύστερα από 10 χρόνια. 

Η αναμέτρηση του “Μεστάγια” εκκίνησε με το χειρότερο δυνατό τρόπο για τους γηπεδούχους, αφού ο Γκιγιαμόν αποβλήθηκε δικαίως στο 3′ για σκληρό φάουλ στον Μαξίμοβιτς, στην πιο γρήγορη αποβολή σε πρεμιέρα του ισπανικού πρωταθλήματος.

Παρόλα αυτά το λάθος του Μίτροβιτς, έφερε το κλέψιμο για τον Τσερίσεφ, ο οποίος ανατράπηκε από τον Τζενέ, με τον Σολέρ να ευστοχεί στο 11′ για το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν τα ηνία του παιχνιδιού, όμως πέραν από κάποιες στατικές φάσεις δεν απείλησαν ιδιαίτερα τη Βαλένθια, που απείλησε τον Σόρια στο 37′ μετά το λάθος του Τζενέ και την κοντινή εκτέλεση του Τσερίσεφ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μίτσελ έριξε όλα τα επιθετικά χαρτιά του στο παιχνίδι, με τη Χετάφε να έχει σωρεία ευκαιριών με τον Αραμπάρι (δοκάρι στο 81′) αλλά ο Μαμαρντασβίλι έκανε απίθανο ντεμπούτο για να κρατήσει το πολύτιμο 1-0. 

Η Χετάφε είδε τον Καμπάκο να αποβάλλεται στο 76′ με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Αυτή ήταν η πρώτη νίκη της Βαλένθια επί των “αθουλόνες” από το Νοέμβριο του 2018.

Bαλένθια (4-4-2): Μαμαρντασβίλι, Κορέια, Παουλίστα, Αλδερέτε, Γκαγιά (αρχ.), Βας (69′ Ράτσιτς), Γκιγιαμόν, Σολέρ (86′ Ντιακαμπί), Τσερίσεφ (77′ Σομπρίνο), Γκόμες, Γκουέντες (86′ Τζέισον)

Προπονητής: Χοσέ Μπορδαλάς

Χετάφε (4-4-2): Σόρια, Τζένε (αρχ.), Καμπάκο, Μίτροβιτς (46′ Βιτόλο), Ολιβέρα, Σουάρες (79′ Ντούρο), Μαξίμοβιτς, Αραμπάρι, Αλενιά (46′ Μάτα), Ουνάλ (68′ Κουκουρέγια), Ραμίρεθ (67′ Μασίας)

Προπονητής: Μίτσελ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.