Μέσι: «Να επαναλάβω τις επιτυχίες μου»

Ο «σταρ» της Μπαρτσελόνα, Λιονέλ Μέσι, ξεκαθάρισε πως στόχος του παραμένει η επανάληψη των επιτυχιών του με την πολυαγαπημένη του ομάδα.

Ο «σταρ» της Μπαρτσελόνα, Λιονέλ Μέσι, ξεκαθάρισε πως στόχος του παραμένει η επανάληψη των επιτυχιών του με την πολυαγαπημένη του ομάδα. Σε ερώτηση σχετικά με το από πού βρίσκει κίνητρα για τη συνέχεια, απάντησε: «Απλά θέλω να επαναλάβω όλες μου τις επιτυχίες και θέλω να γίνω καλύτερος, αυτό είναι το κίνητρο μου».

Ο Αργεντίνος άσος, αποκάλυψε επίσης πως βλέπει τον κάθε αγώνα που δίνει σε βίντεο έτσι ώστε να διορθώσει τα λάθη που κάνει, ενώ στη συνέχεια τα συζητάει και με τον Πεπ Γκουαρντιόλα.

«Ο άνθρωπος φέρεται έξυπνα όταν παίρνει τις σωστές αποφάσεις. Προπονούμαι συνεχώς για κινούμαι πιο καλά μέσα στο γήπεδο και να βρίσκω καλύτερες θέσεις. Αυτό που ονειρεύομαι είναι να σπάσω το ρεκόρ του Σέζαρ Αλβάρες και να πετύχω όσον το δυνατόν πιο πολλά γκολ για την Μπαρτσελόνα γίνεται. Δε ξέρω αν θα γίνει αυτή τη σεζόν αλλά θα τα δώσω όλα, αλλιώς δε θα κοιμάμαι ήσυχως τα βράδια μέχρι να τα καταφέρω», τόνισε ο Μέσι.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Αυτό που θέλω εκτός από το ποδόσφαιρο, είναι να παραμείνω ένας κανονικός άνθρωπος».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Δείτε Επίσης