Λεβάντε – Μπαρτσελόνα 3-3: Έβγαλε τα μάτια της (hls)

Η Μπαρτσελόνα στραβοπάτησε και στην έδρα της αδιάφορης βαθμολογικά Λεβάντε και έμεινε αρκετά πίσω σε ότι αφορά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν δεν κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες μετά τη λευκή ισοπαλία με την Ατλέτικο (0-0) και να βρεθεί προσωρινά στο ρετιρέ του πίνακα. Προηγήθηκε 0-2, 3-2, αλλά δεν μπόρεσε ποτέ να δείξει χαρακτήρα κρατώντας το προβάδισμα. Οι Καταλανοί βρίσκονται στη δεύτερη θέση με 76 βαθμούς, πρώτη η Ατλέτικο με 77 και στη 3η θέση η Ρεάλ με 75 πόντους. Σημειώνουμε πως η Μπαρτσελόνα δεν ευνοείται σε καμία ισοβαθμία καθώς κόντρα στις ομάδες της πρωτεύουσας έχει πάρει μόλις έναν βαθμό (3 ήττες – 1 ισοπαλία).

Οι “μπλαουγκράνα” πίστεψαν πως καθάρισαν το παιχνίδι μέσα σε δέκα λεπτά στο πρώτο ημίχρονο βάζοντας δύο γκολ. Ο Λιονέλ Μέσι χτύπησε πρώτος φτάνοντας τα 29 γκολ στο πρωτάθλημα (0-1, 25ο λεπτό) και ο Πέδρι που είχε να σκοράρει από τον Ιανουάριο ανέβασε το δείκτη του σκορ μετά την ασίστ του Ντεμπελέ (0-2, 34ο λεπτο).

Στο δεύτερο ημίχρονο η Λεβάντε άγχωσε τη Μπαρτσελόνα που απάντησε με δύο γκολ μέσα σε 2 λεπτά! Ο Μελέρο στο 57ο λεπτό έβαλε τους γηπεδούχους στο παιχνίδι μειώνοντας σε 1-2 και ο Χοσέ Λουίς Μοράλες μετά από όμορφη συνεργασία με τον Ροζέρ Μαρτί ισοφάρισε σε 2-2 στο 59ο λεπτό. Η τάξη αποκαταστάθηκε πέντε λεπτά αργότερα με τον Ντεμπελέ από δημιουργός να γίνεται εκτελεστής με το δεξί να δίνει εκ νέου το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους (2-3, 64ο λεπτό). Ο Γάλλος μετά την ασίστ του Μέσι έφτασε τα 6 γκολ στο πρωτάθλημα. Η Λεβάντε όμως δεν είχε πει την τελευταία τη λέξη και ο Σέρχιο Λεόν ερχόμενος από τον πάγκο κατόρθωσε να σκοράρει και να διαμορφώσει το τελικό 3-3 στο 83ο λεπτό, κάτι που σημαίνει πως κατά πάσα πιθανότητα βάζει τέλος στις ελπίδες της Μπαρτσελόνα για τον τίτλο.

Λεβάντε (Πάκο Λόπεθ): Αϊτόρ Φερνάντεθ, Ντουάρτε (61′ Μάλσα), Τόνιο, Μιραμόν (75′ Κόκε), Ρούμπεν Βέζο, Ρόμπερ, Μοράλες, Μελέρο, Μπάρντι (61′ Ντάνι Γκόμεθ), Ροζέρ Μαρτί (75′ Σέρχιο Λεόν), Ντε Φρούτος

Μπαρτσελόνα (Ρόναλντ Κούμαν): Τερ Στέγκεν, Πικέ, Λανγκλέ, Άλμπα, Αραούχο (46′ Σέρχι Ρομπέρτο), Μπουσκέτς, Ντε Γιονγκ, Πέδρι (74΄Μινγκέθα), Γκριεζμάν (81′ Ντεστ), Ντεμπελέ (81′ Μπρέιθγουεϊτ), Μέσι

  • Το πρόγραμμα της Μπαρτσελόνα (76 βαθμοί)

16/5 Θέλτα (εντός) και 23/5 Έιμπαρ (εκτός)

  • Το πρόγραμμα της Ατλέτικο (77 βαθμοί)

12/5 Ρεάλ Σοσιεδάδ (εντός), 16/5 Οσασούνα (εντός) και 23/5 Βαγιαδολίδ (εκτός)

  • Το πρόγραμμα της Ρεάλ (75 βαθμοί)

13/5 Γρανάδα (εκτός), 15/5 Μπιλμπάο (εκτός) και 23/5 Βιγιαρεάλ (εντός)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.