Ρεάλ: Επιστροφή Αζάρ

Ο Ζινεντίν Ζιντάν μιλώντας στην συνέντευξη Tύπου ενόψει του αγώνα με την Μπέτις επιβεβαίωσε πως ο Εντέν Αζάρ επιστρέφει στην αποστολή.

Ο Βέλγος έχει ταλαιπωρηθεί από αρκετούς τραυματισμούς από την ώρα που πάτησε το πόδι του στην ισπανική πρωτεύουσα ερχόμενος από το Λονδίνο και τη Τσέλσι. Ο Αζάρ δεν έχει προσφέρει αυτά που περίμεναν στη Μαδρίτη όμως κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το ποδοσφαιρικό ταλέντο και την αξία του. Τελευταία φορά που εμφανίστηκε στο γήπεδο σε αγώνα πρωταθλήματος, ήταν στις 13 Μαρτίου όταν έπαιξε 15 λεπτά κόντρα στην Έλτσε (2-1). Μετράει μόλις 9 συμμετοχές στη La Liga με δύο γκολ, ενώ δεν έχει καταφέρει να βγάλει ούτε ένα 90λεπτο!

Ο Γάλλος τεχνικός των “μερένχες” δήλωσε πως θα επιστρέψει στην αποστολή κόντρα στη Μπέτις (24/4, 22.00) με τη Ρεάλ να βρίσκεται τρεις βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Ατλέτικο Μαδρίτης, έξι αγωνιστικές πριν από το τέλος του πρωταθλήματος. Την ερχόμενη Μεγάλη Εβδομάδα, η θα υποδεχτεί και την Τσέλσι στον πρώτο ημιτελικό του Champions League (27/4, 22.00) στο Αλφρέδο Ντι Στέφανο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.