Κακά: «Θέλω τίτλους με τη Ρεάλ»

Να κατακτήσει τίτλους με τη Ρεάλ Μαδρίτης θέλει ο Κακά, ο οποίος τόνισε πως η Μπαρτσελόνα δεν είναι ανίκητη.

Να κατακτήσει τίτλους με τη Ρεάλ Μαδρίτης θέλει ο Κακά, ο οποίος τόνισε πως η Μπαρτσελόνα δεν είναι ανίκητη. Ο διεθνής Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός τόνισε πως θέλει να παραμείνει στη «βασίλισσα» της Ευρώπης και υπογράμμισε πως ούτε η διοίκηση ήθελε να τον παραχωρήσει το περασμένο καλοκαίρι.

Αρχικά, ο Κακά δήλωσε: «Μετά το τέλος του παιχνιδιού ο Φλορεντίνο Πέρεθ ήρθε με αγκάλιασε και με συνεχάρη για την απόδοσή μου. Μας υποστηρίζει πάντα σε δύσκολες περιόδους. Πολλοί έλεγαν πως θέλει να με πουλήσει, αλλά είπε πως δεν θα το κάνει και κράτησε τον λόγο του. Χρωστά πολλά στον πρόεδρο. Οι τρεις πλευρές είχαν αποφασίσει. Εγώ δεν ήθελα να φύγω και ο Μουρίνιο μαζί με τη διοίκηση δεν ήθελαν να με πουλήσουν».

Στην συνέχεια υπογράμμισε για τους προσωπικούς του στόχους: «Είμαι ευγνώμων στη Ρεάλ Μαδρίτης και τη διοίκηση. Ήταν πολύ εύκολο να είχα φύγει, αλλά προσπάθησα πολύ όλο αυτό το διάστημα. Όνειρό μου είναι να κατακτήσω τίτλους με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Το προηγούμενο διάστημα αρκετοί μας αμφισβήτησαν, ενώ είναι ψέματα όσα ειπώθηκαν πως δεν είμαστε ενωμένοι».

Τέλος, ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός τόνισε για τη Μπαρτσελόνα: «Ελπίζουμε να κερδίσουμε το δέκατο Champions League, όμως αυτό θα είναι δύσκολο. Όσον άφορα την Μπαρτσελόνα, είναι πολύ καλή ομάδα. Είναι δύσκολο να τους νικήσεις, αλλά όχι απίθανο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.