Μπάρτσα από άλλο πλανήτη

Η διαστημική Μπαρτσελόνα προσγειώθηκε και πάλι στο Καμπ Νου και διέλυσε την Οσασούνα με 8-0.

Η διαστημική Μπαρτσελόνα προσγειώθηκε και πάλι στο Καμπ Νου και διέλυσε την Οσασούνα με 8-0. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης ξέσπασε πάνω στην αντίπαλο της για τις δύο ισοπαλίες της προηγούμενης εβδομάδας και τη φιλοδώρησε με οκτώ τέρματα.

Χατ Τρικ πέτυχε ο Μέσι, ο οποίος άνοιξε και έκλεισε το σκορ, ενώ για ακόμα ένα παιχνίδι βρήκε δίχτυα τόσο ο Φάμπρεγας, όσο και ο Βίγια.

Οι Καταλανοί πριν καλά καλά συμπληρωθεί το πρώτο τέταρτο της αναμέτρησης είχαν πανηγυρίσει δύο φορές. Στο 5′ ο Ντάνι Αλβες με κεφαλιά έδωσε μισό γκολ στον Μέσι, ο οποίος με προβολή πέτυχε το άλλο μισό, ενώ στο 13′ ο Φάμπρεγας, μετά από ασίστ του Αργεντινού, διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Τη σκυτάλη στο σκοράρισμα πήρε ο Βίγια, ο οποίος στο 34′ σημείωσε το 3-0, με τον Αμπνιντάλ να βγάζει σε θέση βολής τον Ισπανό επιθετικό. Η Οσασούνα παραδομένη στις ορέξεις των παικτών του Γκουαρδιόλα δέχθηκε και τέταρτο τέρμα από έναν ποδοσφαιριστή της. Ο Ροβέρσιο με αυτογκολ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-0 στο 40′ και στο επόμενο λεπτό ο Μέσι δεν δυσκολεύτηκε να πετύχει το 5-0, καθώς ο Φάμπρεγας τον έβγαλε φάτσα με τον τέρμα.

Ο χορός των γκολ συνεχίστηκε με τον Τσάβι να προσθέτει το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ στο 57′. Ο αρχηγός των Μπλαουγκράνα δέχθηκε την πάσα από τον Μέσι και με έξοχο πλασέ πέρασε την μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα, στέλνοντας την στα δίχτυα. Στο 76′ ο Φάμπρεγας πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, πάσαρε την κατάλληλη στιγμή στον Βίγια, με τον τελευταίο να σημειώνει το δεύτερο του τέρμα στην αναμέτρηση ενώ ο Μέσι στο 79′, μετά από ακόμα μία πάσα του Φάμπρεγας διαμόρφωσε το τελικό 8-0.

1-0 (5) Μέσι
2-0 (13) Φάμπρεγας
3-0 (34) Βίγια 
4-0 (40) Ροβέρσιο αυτογκόλ
5-0 (41) Μέσι
6-0 (57) Τσάβι
7-0 (76) Βίγια
8-0 (79) Μέσι

Μπαρτσελόνα: Βαλντές, Ντάνι Άλβες, Πουγιόλ (55′ Μάξγουελ), Μασεράνο, Αμπιντάλ (46′ Αντριάνο), Τσάβι (61′ Αφελάι), Μπουσκέτς, Φάμπρεγκας, Αλκαντάρα, Μέσι, Βίγια
Οσασούνα: Φερνάντεζ, Μπερτράν, Ροβέρσιο, Ρουμπέλ, Ραϊτάλα (46′ Σεγιούδο), Λόλο, Νταμιά, Πουνιάλ (77′ Τιμόρ), Ραούλ Γκαρσία (62΄Μπαλντέ), Λαμά, Νίνο


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.