Φάμπρεγας: «Ήρθα για τον Μέσι»

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στον Λιονέλ Μέσι, ο Σεσκ Φάμπρεγας.

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στον Λιονέλ Μέσι, ο Σεσκ Φάμπρεγας. Ο Καταλανός μέσος της Μπαρτσελόνα εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος από την επιστροφή του στους «μπλαουγκράνα» και τόνισε πως δεν του λείπει το Λονδίνο μέχρι στιγμής.

Αρχικά, ο Φάμπρεγας δήλωσε: «Πραγματικά δεν υπήρχε κάποιος συγκεκριμένος λόγος. Ήταν μια εξαιρετική περίοδος της ζωής μου. Τώρα όμως είχα την ευκαιρία να επιστρέψω στην Μπαρτσελόνα και νομίζω ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή. Ήταν μια χρονική στιγμή που ένιωθα περισσότερο έτοιμος συναισθηματικά. Ήταν καιρός να αποδεχθώ αυτή την μεγάλη πρόκληση».

Και συμπλήρωσε: «Δεν το έχω επιθυμήσει το Λονδίνο. Δεν θέλω όμως να παρεξηγηθώ. Το Λονδίνο είναι μια καταπληκτική πόλη. Εκεί μεγάλωσα αλλά πάντα το σπίτι σου είναι κάτι διαφορετικό. Στο Λονδίνο έζησα πολύ σημαντικές στιγμές στη ζωή μου. Όχι μόνο επαγγελματικά αλλά και προσωπικά. Έχω πολλούς φίλους. Τώρα, φυσικά και θα μου λείψει. Αλλά οι φίλοι και το σπίτι μου θα είναι εκεί πάντα. Εξάλλου είναι μόνο δύο ώρες πτήσης. Μπορώ να πάω σε κάθε ευκαιρία».

Επίσης, ο Φάμπρεγας τόνισε: «Με τον Πικέ και τον Μέσι ξεκινήσαμε μαζί. Όταν ήμουν δώδεκα. Ο Πικέ ήταν σίγουρος ότι θα παίζαμε μαζί στην Μπαρτσελόνα. Όταν με είδε στην προπόνηση για πρώτη φορά μου είπε.. ”Επιτέλους είσαι εδώ”».

Τέλος, ο Καταλανός μέσος τόνισε: «Η πρώτη πρόκληση ήταν να παίξω στην Μπαρτσελόνα. Όταν αγωνίζεται δίπλα σε παίκτες όπως ο Μέσι, ο Ινιέστα, ο Τσάβι, σίγουρα γίνεσαι κι εσύ καλύτερος. Ο Μέσι είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής που έχω δει ποτέ. Και δεν νομίζω ότι κι εσείς θα δείτε κάποιον καλύτερο. Πρέπει να είμαστε υπερήφανοι που έχουμε στην ομάδα μας έναν παίκτη σαν αυτόν».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.