Γκουαρντιόλα: «Κοντά στον Σεσκ»

Λεπτομέρειες απομένουν για την ολοκλήρωση της μετεγγραφής του Σεσκ Φάμπρεγας στη Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με τον Πεπ Γκουαρντιόλα.

Λεπτομέρειες απομένουν για την ολοκλήρωση της μετεγγραφής του Σεσκ Φάμπρεγας στη Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με τον Πεπ Γκουαρντιόλα. Ο Καταλανός τεχνικός των πρωταθλητών Ευρώπης δεν έκρυψε την αισιοδοξία του πως το συγκεκριμένο «σίριαλ» θα τελειώσει θετικά για την ομάδα του, ενώ αναφέρθηκε και στον τελικό του Σούπερ Καπ Ισπανίας, τονίζοντας πως η Ρεάλ Μαδρίτης είναι ένας πολύ δυνατός αντίπαλος.

Αρχικά, ο Γκουαρντιόλα δήλωσε για τον Φάμπρεγας: «Δεν υπάρχει κάτι επίσημο ακόμη. Οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο, αλλά το έγγραφο της συμφωνίας εξακολουθεί να μην είναι στα χέρια μας».

Στην συνέχεια τόνισε για τον τελικό του Σούπερ Καπ: «Ταξιδέψαμε όλοι για να είμαστε περισσότερες ώρες μαζί. Είναι ένας τελικός κόντρα σε έναν πιο δυνατό αντίπαλο. Το να έχεις τη δυνατότητα να παίξεις στο Σούπερ Καπ είναι μεγάλη τύχη. Η Ρεάλ ήταν πάντα ένας πανίσχυρος αντίπαλος. Είχε μια άψογη σεζόν από πλευράς αποτελεσμάτων».

Και συμπλήρωσε: «Αν καταφέραμε στο παρελθόν να επικρατήσουμε μέσα στο Μπερναμπέου ήταν επειδή ήμασταν πολύ φιλόδοξοι. Δεν θα υπάρχει καμία δικαιολογία αν χάσουμε τον τίτλο. Πέρσι περιμέναμε να τους δούμε στο γήπεδο για να μάθουμε. Είναι πολύ δύσκολο να μαντέψεις το πλάνο παιχνιδιού τους, επειδή έχουν πολλούς ποδοσφαιριστές που μπορούν να αλλάζουν συνέχεια θέσεις».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.