Στέλνουν στο Μιλάνο τον Αντσελότι

Στη Μίλαν στέλνει ο ιταλικός Τύπος τον Κάρλο Αντσελότι τη νέα αγωνιστική περίοδο, καθώς θεωρούν δύσκολο το να παραμείνει στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης.

Στη Μίλαν στέλνει ο ιταλικός Τύπος τον Κάρλο Αντσελότι τη νέα αγωνιστική περίοδο, καθώς θεωρούν δύσκολο το να παραμείνει στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Ιταλός τεχνικός έχει οδηγήσει τη «βασίλισσα» της Ευρώπης στον τελικό του Champions League, όμως έχασε το εφετινό πρωτάθλημα, κάτι που δεν άρεσε στους φιλάθλους των «μερένχες». Ο Αντσελότι έχει ήδη πανηγυρίσει την κατάκτηση του κυπέλλου Ισπανίας και αποτελεί σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο, τον πρώτο στόχο του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, για την τεχνική ηγεσία της Μίλαν.

Τα ιταλικά δημοσιεύματα των εφημερίδων «La Stampa», «Corriere Della Sera» και «Corriere Dello Sport» υπογραμμίζουν πως ο ισχυρός άνδρας των «ροσονέρι» θα προσπαθήσει να έρθει σε συμφωνία με τον Ιταλό τεχνικό, ο οποίος στη συνέχεια θα παραιτηθεί από την ισπανική ομάδα, προκειμένου να επιστρέψει στο Μιλάνο. Από την πλευρά της, η Ρεάλ Μαδρίτης δεν τοποθετείται επί του θέματος και έχει στραμμένη την προσοχή της στον τελικό της Λισσαβόνας, κόντρα στη συμπολίτισσα Ατλέτικο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.