Κατήφεια στη Μαδρίτη για τη γκέλα

Η νέα γκέλα της Ρεάλ Μαδρίτης έφερε κατήφεια στις τάξεις της ομάδας, με τους Σέρχιο Ράμος και Τσάμπι Αλόνσο να εμφανίζονται προβληματισμένοι.

Η νέα γκέλα της Ρεάλ Μαδρίτης έφερε κατήφεια στις τάξεις της ομάδας, με τους Σέρχιο Ράμος και Τσάμπι Αλόνσο να εμφανίζονται προβληματισμένοι. Οι «μερένχες» απομακρύνθηκαν ακόμα περισσότερο από την κορυφή της βαθμολογίας και ουσιαστικά οι δυο παίκτες παραδέχτηκαν πως πλέον είναι αρκετά δύσκολο να καταφέρει η ομάδα του να κατακτήσει τον εφετινό τίτλο στην Ισπανία.

Αρχικά, ο Σέρχιο Ράμος υπογράμμισε: «Αφήσαμε την ευκαιρία να φύγει. Θα πρέπει να δούμε ξανά το παιχνίδι, πιο ήρεμα. Χαλαρώσαμε επικίνδυνα στα τελευταία δέκα λεπτά κόντρα σε μια ομάδα που πάλευε για την παραμονή της. Αδρανήσαμε και το πληρώσαμε. Είναι κρίμα που δεχθήκαμε ένα γκολ από στημένη φάση. Είναι σχεδόν απίθανο με δύο παιχνίδια να απομένουν να πάρουμε τον τίτλο και είναι κρίμα μετά από τόση προσπάθεια που έχουμε κάνει. Πρακτικά χάθηκε ο τίτλος, αλλά όσο έχουμε μαθηματικές ελπίδες οφείλουμε να συνεχίζουμε την προσπάθεια».

Στη συνέχεια, ο Τσάμπι Αλόνσο υπογράμμισε: «Αποτύχαμε. Δεν δώσαμε την απαιτούμενη προσοχή στο δεύτερο ημίχρονο του παιχνιδιού. Τα συμπτώματα αυτά δεν πρέπει να επαναληφθούν. Πιστεύω ότι δεν θα συμβεί αυτό καθώς το παιχνίδι στη Λισαβόνα είναι υψηλών απαιτήσεων».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.