Ζητά Αγκουέρο ο Μέσι

Ο Λιονέλ Μέσι θέτει ως όρο την απόκτηση του Σέρχιο Αγκουέρο από τη Μπαρτσελόνα για να ανανεώσει το συμβόλαιό του, σύμφωνα με καταλανικό τηλεοπτικό σταθμό.

Ο Λιονέλ Μέσι θέτει ως όρο την απόκτηση του Σέρχιο Αγκουέρο από τη Μπαρτσελόνα για να ανανεώσει το συμβόλαιό του, σύμφωνα με καταλανικό τηλεοπτικό σταθμό.

Συγκεκριμένα, το καλά πληροφορημένο όσον αφορά τα θέματα των Καταλανών TV3, μετέδωσε πως ο Αργεντινός σούπερ σταρ έθεσε ως όρο προς τη διοίκηση την μεταγραφή του συμπατριώτη του από τη Μάντσεστερ Σίτι, αλλά και την ανανέωση του συμβολαίου του τερματοφύλακα Χοσέ Μανουέλ Πίντο!

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, οι δύο πλευρές τα έχουν βρει στο οικονομικό για νέο συμβόλαιο που θα αποφέρει ετησίως στον Μέσι 20 εκατ. ευρώ χωρίς τα μπόνους, τα οποία μπορούν να φτάσουν τα 4 εκατ. ευρώ το χρόνο.

Όμως το «αγκάθι» στις διαπραγματεύσεις ανάμεσα σε Μέσι και Μπαρτσελόνα είναι το αγωνιστικό μέρος, με τον Αργεντινό να ζητά τις απαραίτητες εγγυήσεις πως η ομάδα θα παραμείνει ανταγωνιστική και τα επόμενα χρόνια με την απόκτηση του Αγκουέρο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.