Αντσελότι: «Κάναμε τέλεια εμφάνιση»

Σε πελάγη ευτυχία έπλεε ο Κάρλο Αντσελότι, μετά την εντυπωσιακή επικράτηση (4-0) της Ρεάλ Μαδρίτης επί της Μπάγερν Μονάχου, στη Γερμανία για τα ημιτελικά του Champions League.

Σε πελάγη ευτυχία έπλεε ο Κάρλο Αντσελότι, μετά την εντυπωσιακή επικράτηση (4-0) της Ρεάλ Μαδρίτης επί της Μπάγερν Μονάχου, στη Γερμανία για τα ημιτελικά του Champions League. Ο Ιταλός τεχνικός τόνισε πως οι παίκτες του έκαναν την τέλεια εμφάνιση στη συγκεκριμένη αναμέτρηση και μοίρασε συγχαρητήρια.

Αρχικά, ο προπονητής των «μερένχες» δήλωσε: «Πιστεύω πως κάναμε το καλύτερο παιχνίδι μας απέναντι σε έναν πολύ επικίνδυνο αντίπαλο. Ήταν ένα αποτέλεσμα-έκπληξη, που για να το πάρεις θα πρέπει να κάνεις την τέλεια εμφάνιση. Κι απόψε από πολλές απόψεις κάναμε την τέλεια εμφάνιση. Παίξαμε στο μέγιστο και είχαμε εξαιρετική ισορροπία μεταξύ άμυνας κι επίθεσης».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στην απουσία του Τσάμι Αλόνσο από τον τελικό, λόγω καρτών: «Δεν πιστεύω πως έπρεπε να πάρει κίτρινη κάρτα. Είμαστε απογοητευμένοι. Είναι κρίμα και για τον ίδιο, αλλά θα προσπαθήσουμε να το κατακτήσουμε και για αυτόν».

Τέλος, ο προπονητής της «βασίλισσας» της Ευρώπης υπογράμμισε: «Είναι μεγάλη επιτυχία να είσαι στον τελικό μετά από τρεις σερί αποκλεισμούς στα ημιτελικά και θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για τον τίτλο. Δεν ξέρω ποιον να διαλέξω. Από τη μία η Τσέλσι έχει εμπειρία, αλλά από την άλλη η Ατλέτικο έχει ενθουσιασμό και μεγάλη δίψα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.