Αντσελότι: «Μικρό το αβαντάζ μας»

Αρκετά δύσκολη θα είναι η ρεβάνς με τη Μπάγερν για τη Ρεάλ, υπογράμμισε ο Κάρλο Αντσελότι, λίγες ώρες πριν τη σέντρα του αγώνα στη Γερμανία.

Αρκετά δύσκολη θα είναι η ρεβάνς με τη Μπάγερν Μονάχου για τη Ρεάλ Μαδρίτης, υπογράμμισε ο Κάρλο Αντσελότι, λίγες ώρες πριν τη σέντρα του αγώνα στη Γερμανία. Ο Ιταλός τεχνικός μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους Βαυαρούς, ενώ ζήτησε από τους παίκτες του να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, ώστε να καταφέρουν να πάρουν την πρόκριση στον τελικό της εφετινής διοργάνωσης.

Ο Αντσελότι τόνισε αρχικά: «Ξέρουμε ότι ο αγώνας απέναντι στην Μπάγερν θα είναι δύσκολος. Παίζουμε απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα έχοντας ένα μικρό αβαντάζ. Θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο παιχνίδι και είναι αλήθεια ότι διαθέτουμε παίκτες υψηλού επιπέδου. Δεν νομίζω ότι το παιχνίδι θα έχει τακτικές διαφορές σε σύγκριση με το πρώτο ματς. Η Μπάγερν έχει την δική της φιλοσοφία αλλά δεν νομίζω ότι θα είναι το σημαντικότερο πράγμα στο ματς. Νομίζω ότι η ψυχή των παικτών θα παίξει σημαντικότερο ρόλο».

Στη συνέχεια, ο προπονητής των Μαδριλένων συμπλήρωσε: «Ξεκινήσαμε πολύ φοβισμένα το πρώτο παιχνίδι. Αν επαναλάβουμε το ίδιο και αύριο θα είναι επικίνδυνα. Πρέπει να ξεκινήσουμε δυνατά και να κάνουμε μεγάλη προσπάθεια. Θέλω το καλύτερο από τους παίκτες μου ώστε να φθάσουμε στον τελικό. Αν παίξουμε 4-4-2 ή 4-3-3 δεν παίζει μεγάλο ρόλο. Θα δούμε δύο ομάδες με διαφορετική φιλοσοφία λόγω των παικτών που διαθέτουν. Αυτό κάνει το ποδόσφαιρο τόσο όμορφο».

Τέλος, ο Αντσελότι συμπλήρωσε: «Είναι πιθανό να προκριθούμε ακόμα και αν δεν σκοράρουμε. Αλλά η πρόθεση μας είναι να βάλουμε γκολ. Έχουμε βάλει πολλά γκολ στο Champions League και στο πρωτάθλημα και θέλουμε να σκοράρουμε απέναντι στην Μπάγερν. Μπορούμε να παίξουμε διαφορετικά στυλ ποδοσφαίρου αλλά πρόθεση μας είναι να παίζουμε επιθετικά. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε αβαντάζ σε τεχνική και φυσική κατάσταση».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.