Προς ανανέωση ο Αμπιντάλ

Την έναρξη των διαπραγματεύσεων για την ανανέωση του συμβολαίου του Ερίκ Αμπιντάλ επιβεβαίωσε ο γενικός διευθυντής της Μπαρτσελόνα Αντονι Θουμπιθαρέτα

Την έναρξη των διαπραγματεύσεων για την ανανέωση του συμβολαίου του Ερίκ Αμπιντάλ επιβεβαίωσε ο γενικός διευθυντής της Μπαρτσελόνα Αντονι Θουμπιθαρέτα.  Ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός πέρασε μια δύσκολη χρονιά με την περιπέτεια της υγείας του.
Ωστόσο, παρά τη χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση όγκων από το συκώτι, επανήλθε εξαιρετικά γρήγορα για να αγωνιστεί στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Μάντσεστερ.
 
Ο Αμπιντάλ είχε ήδη στα χέρια του την αρχική προσφορά των Καταλανών, σύμφωνα με την οποία επρόκειτο να παραμείνει στην ομάδα μέχρι το 2014, αλλά η επιδείνωση της υγείας του είχε διακόψει τις συζητήσεις.
 
Τώρα που το πρόβλημα ξεπεράστηκε, η Μπαρτσελόνα επανήλθε προσφέροντας ανανέωση του συμβολαίου του για ακόμα ένα χρόνο. «Θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε σε συμφωνία βάσει της πρότασής μας. Θα πάρει χρόνο, αλλά ελπίζουμε ότι θα τα βρούμε και θα ανακοινώσουμε επίσημα την ανανέωση», δήλωσε ο Θουμπιθαρέτα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.