Περιμένει προτάσεις ο Χουάν Κάλα

Ανοιχτός σε προτάσεις είναι ο Χουάν Κάλα, καθώς αναζητεί τον επόμενο σταθμό της ποδοσφαιρικής καριέρας του.

Ανοιχτός σε προτάσεις είναι ο Χουάν Κάλα, όπως τόνισε στον ισπανικό Τύπο, καθώς αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο πρώην αμυντικός της ΑΕΚ μπορεί από την 1η Ιανουαρίου να συζητήσει με όποια ομάδα θέλει, καθώς μένει ελεύθερος στο τέλος της εφετινής σεζόν. ο Ισπανός παίκτης τόνισε στην εφημερίδα «Marca» πως υπάρχει πάντα ανοιχτό το ενδεχόμενο παραμονής στην Ανδαλουσία, αν τελικά του κατατεθεί κάποια πρόταση από τους Σεβιγιάνους.

Αρχικά, ο Κάλα δήλωσε: «Αυτή τη στιγμή έχω το μυαλό μου στο επόμενο ματς. Θα δούμε προς τα που θα φυσήξει ο αέρας. Εγώ είμαι χαρούμενος να παίζω και προσπαθώ να χτίσω το μέλλον μου μέσα στο γήπεδο. Έχω εμπιστοσύνη σε αυτά που λέει ο πρόεδρος γιατί ποτέ δεν με κορόιδεψε. Με εμένα ήταν πάντα σωστός και αυτό το εκτιμώ. Όταν θα έρθει η στιγμή λοιπόν θα καθίσουμε κάτω, θα διαπραγματευτούμε και θα φτάσουμε σε συμφωνία ή όχι. Εξαρτάται από το τι θα θέλει η κάθε πλευρά».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Θα έρθει και η ώρα για να κοιτάξω προσφορές. Παίζω και μπορεί να κάνω κάποιες ομάδες να ενδιαφερθούν, μπορεί και όχι. Έχω συμβόλαιο με τη Σεβίλλη έως τις 30 Ιουνίου και όταν ο σύλλογος θεωρήσει πως είναι κατάλληλη στιγμή η πόρτα μου είναι ανοιχτή. Όπως και για άλλους συλλόγους άλλωστε μετά την 1η Ιανουαρίου. Προσωπικά εστιάζω στα παιχνίδια και για τα υπόλοιπα έχω τον πατέρα μου να με εκπροσωπεί. Αυτός θα ακούσει ότι θα έρθει».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.