Τάσεις φυγής απ’ τον Κασίγιας

Ο Ίκερ Κασίγιας υποστήριξε ότι θέλει να μείνει στη Ρεάλ και να παλέψει για τη θέση του, αλλά αν δεν τα καταφέρει θα στραφεί στη λύση της αποχώρησης.

Ο Ίκερ Κασίγιας υποστήριξε ότι θέλει να μείνει στη Ρεάλ και να παλέψει για τη θέση του, αλλά αν δεν τα καταφέρει θα στραφεί στη λύση της αποχώρησης. Ο αρχηγός των Μαδριλένων έχει χάσει τη θέση του από τα μέσα της περασμένης σεζόν λόγω τραυματισμών, αλλά και λόγω του Ντιέγκο Λόπεθ τον οποίο εμπιστεύτηκε τόσο ο Ζοζέ Μουρίνιο, όσο και ο Κάρλο Αντσελότι.

“Φυσικά θέλω να παίζω, αλλά πρέπει να σέβεσαι τον προπονητή. Αυτές είναι οι αποφάσεις του. Οι εγωιστές παίκτες πάντα θέλουν να παίζουν, αλλά ένας καλός επαγγελματίας δέχεται τα πράγματα. Θέλω να μείνω στη Ρεάλ Μαδρίτης επειδή είναι αυτό που ονειρεύτηκα απ’ την παιδική μου ηλικία. Αυτό που πρέπει να κάνω είναι να προπονηθώ τόσο, όσο να μπορώ να παίξω”, είπε αρχικά ο “άγιος Ίκερ” και συμπλήρωσε:

“Σήμερα ο στόχος μου είναι να παλέψω, να προσπαθήω και να παίξω κάθε μέρα. Αν δεν το ήθελα, θα είχα πάει στον πρόεδρο τον Σεπτέμβριο ζητώντας να φύγω ανεξάρτητα από οτιδήποτε τα Χριστούγεννα. Αλλά αποφάσισα ότι θέλω να είμαι μέλος αυτής της ομάδας για αρκετό καιρό. Αλλά στη διάρκεια των τριών μηνών αν δεν αλλάξει η κατάσταση και με ρωτήσουν το ίδιο πράγμα, ίσως η απάντηση είναι ότι σκέφτομαι να φύγω”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.