Επιμένουν για Βαλβέρδε οι Βάσκοι

Επανήλθε το όνομα του Ερνέστο Βαλβέρδε στη λίστα των υποψήφιων τεχνικών της Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Επανήλθε το όνομα του Ερνέστο Βαλβέρδε στη λίστα των υποψήφιων τεχνικών της Αθλέτικ Μπιλμπάο. Σύμφωνα με την εφημερίδα «El Deia», ο Βάσκος τεχνικός του Ολυμπιακού βρίσκεται στο στόχαστρο της διοίκησης της πρώην ομάδα του, μαζί με τον Μαρσέλο Μπιέλσα. Ο Βαλβέρδε από την πλευρά του, μίλησε στην συγκεκριμένη εφημερίδα τονίζοντας πως ο Μπιέλσα είναι μια καλή επιλογή για την τεχνική ηγεσία της βασικής ομάδας.

Χαρακτηριστικά, ο Βαλβέρδε δήλωσε «Ο Μπιέλσα είναι προπονητής παγκόσμιας κλάσης. Είναι μία πολύ καλή επιλογή, όχι μόνο για την Μπιλμπάο, αλλά για όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου. Δεν νομίζω να έχει πρόβλημα επειδή δεν διαθέτει εμπειρία στην Ευρώπη. Από όσα έχω δει από τη δουλειά του στην εθνική Χιλής και Αργεντινή, οι ομάδες του παίζουν γρήγορα και προσπαθούν να επιτίθενται. Χρησιμοποιεί διάφορα συστήματα, άλλες φορές με τέσσερις παίκτες στην άμυνα, άλλες με τρεις ή πέντε, αλλά πάντα με την ίδια φιλοσοφία. Πάντως θεωρώ πως και ο Καπαρός είναι πολύ καλή επιλογή και εξαιρετικός προπονητής».

Επίσης, ο τεχνικός του Ολυμπιακού συμπλήρωσε: «Όλοι οι προπονητές θέλουν χρόνο για να φανεί η δουλειά τους στο γήπεδο, αλλά είναι σαφές πως οι ομάδες απαιτούν άμεσα αποτελέσματα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.