«Σνόμπαρε» τον Μαρτίνο ο Λιονέλ Μέσι

Ο Χεράρδο Μαρτίνο έκανε αλλαγή τον Αργεντινό σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα, την Τρίτη (24/9), για την έκτη αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιόν και ο Μέσι δεν έδειξε να το χαίρεται παρότι αποθεώθηκε στο «Καμπ Νου».

Ο Χεράρδο Μαρτίνο έκανε αλλαγή τον Αργεντινό σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα, την Τρίτη (24/9), για την έκτη αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιόν και ο Μέσι δεν έδειξε να το χαίρεται παρότι αποθεώθηκε στο «Καμπ Νου».

Οι Καταλανοί διέλυσαν τη Σοσιεδάδ, με 4-1, με τον τεχνικό τους ν΄ αποφασίζει ν΄ αλλάξει τον Λιονέλ Μέσι στο 80΄ με τον Σέρχι Ρομπέρτο. Κι ενώ ο κόσμος αποθέωνε τον 26χρονο σούπερ σταρ, η δυσφορία του ήταν εμφανής στη διαδρομή προς τον πάγκο.

Ανεξάρτητα κι αν μοιάζει λογική η κίνηση του «Τάτα» Μαρτίνο, αφού το ματς είχε «καθαρίσει» και μπορεί να σκέφτηκε και την αποφυγή κάποιου τραυματισμού για τον ποδοσφαιριστή του, ο Μέσι δεν του έδωσε το χέρι ενώ γύρισε και τον κοίταξε λίγο πριν κάτσει στον πάγκο.

Αμέσως στα social media έγινε χαμός με την είδηση ότι, στην αλλαγή του, ο Μέσι «σνόμπαρε» τον προπονητή του! Έτσι, ο Αργεντινός επέλεξε να αιτιολογήσει την αντίδρασή του με post στην επίσημη σελίδα στο facebook.

«Δεν έκανα κάποια χειρονομία, ούτε μορφασμό όταν με άλλαξε ο Μαρτίνο. Κανείς δεν θέλει να μένει στον πάγκο, αλλά πρέπει να το δεχτώ διότι αυτό θα ήταν το καλύτερο για την ομάδα μου. Αυτό που δεν μπορώ να δεχτώ είναι ότι τα ΜΜΕ λένε ψέματα σε ορισμένα πράγματα που με αφορούν».

Ο Μαρτίνο, πάντως, κάλυψε τον παίκτη του, που προφανώς όπως αποδεικνύει η τηλεοπτική κάλυψη μορφάζει με εμφανή τρόπο εναντίον της απόφασης ν΄ αντικατασταθεί, λέγοντας ότι δεν διαπίστωσε δυσαρέσκεια του Μέσι ενώ το έκανε για να τον προφυλάξει και να τον έχει μάχιμο όλη τη σεζόν!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.