«Κοιτάζει» Φαν Νιστερλόϊ η Μάλαγα

Στο «στόχαστρο» της Μάλαγα φέρεται να έχει μπει ο Ρούντ Φαν Νίστερλόϊ σύμφωνα με τον γενικό διευθυντή της ομάδας, Αντόνιο Φερνάντεζ.

Στο «στόχαστρο» της Μάλαγα φέρεται να έχει μπει ο Ρούντ Φαν Νίστερλόϊ σύμφωνα με τον γενικό διευθυντή της ομάδας, Αντόνιο Φερνάντεζ. Ο πρώην επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης και νυν του Αμβούργου μετά από 18 μήνες στο γερμανικό σύλλογο είναι έτοιμος να αποχωρίσει.
 
Πολλές ομάδες είχαν δείξει ενδιαφέρον για τον 34άχρονο επιθετικό στην μεταγραφική περίοδο του Γενάρη χωρίς όμως να υπάρχει κάτι το εφικτό. Την δεδομένη χρονική στιγμή η Μάλαγα είναι από τις ομάδες που έχουν δείξει ένα πρώτο ενδιαφέρον για την απόκτησή του.
 
«Εμείς ενδιαφερόμαστε για τον Ροούντ Φαν Νίστερλόϊ και όπως το βλέπω είμαι πολύ αισιόδοξος για το θέμα αυτό. Περιμένουμε την απάντηση του παίκτη στην πρόταση που του κάναμε», τόνισε ο Φερνάντεζ στην ισπανικής εφημερίδα «Marca».
 
Αν τελικά ο Ολλανδός στράικερ μετακομίσει στην Ισπανία τότε θα συνεργαστεί με τον Μάνουελ Πελεγκρίνο, τον προπονητή δηλαδή που είχε και την περίοδο που αγωνιζόταν στην Ρεάλ Μαδρίτης. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.