Ξενύχτησε η Βαρκελώνη (vds)

Οι φίλοι της Μπαρτσελόνα πανηγύρισαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες την κατάκτηση του τρίτου διαδοχικού πρωταθλήματος.

Οι φίλοι της Μπαρτσελόνα πανηγύρισαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες την κατάκτηση του τρίτου διαδοχικού πρωταθλήματος. Η ισοπαλία με τη Λεβάντε (1-1) στέρησε από τους “μπλαουγκράνα” τη δυνατότητα να διεικδικήσουν το ρεκόρ της συγκομιδής των 100 βαθμών, αλλά ήταν αρκετή για να δώσει στην ομάδα της Μπαρτσελόνα την κούπα και στους οπαδούς της το έναυσμα για πανηγυρισμούς.

Χιλιάδες φίλοι της “Μπάρτσα” κατέκλυσαν τους δρόμους της πρωτεύουας της Καταλωνίας, με επίκεντρο την “Καναλέτες” και γιόρτασαν τον 21ο τίτλο στην ιστορία του συλλόγου. Αρκετοί από αυτούς μάλιστα, βρέθηκαν στο αεροδρόμιο “Ελ Πρατ” για να αποθεώσουν τους ποδοσφαιριστές και τον Πεπ Γκουαρντιόλα κατά την άφιξή τους από τη Βαλένθια, παρά την αντίθετη εντολή της διοίκησης, που εξέδωσε σχετική ανακοίνωση.

Οι πρωταθλητές Ισπανίας επιβιβάστηκαν σε πούλμαν, στο οποίο αναγραφόταν η λέξη “πρωταθλητές” στα καταλανικά και συνοδεύτηκαν από εκατοντάδες αυτοκίνητα και μηχανάκια, που έκαναν την επιστροφή τους να μοιάζει με επιστροφή… ηρώων. Η απονομή του τροπαίου στην “Μπάρτσα” θα γίνει την Κυριακή 15/5 στο “Καμπ Νου” στπ πλαίσιο της αναμέτρησης με τη Λα Κορούνια για την 37η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβισιόν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.