KNVB beker: Η μάχη της «ελληνικής» Φένλο στα κανάλια Novasports

Η «ελληνική» Φένλο θα κοντραριστεί απόψε (2/3, 22:00) εκτός έδρας με τη Φίτεσε στα ημιτελικά του κυπέλλου Ολλανδίας, σε μια αναμέτρηση που θα απολαύσετε αποκλειστικά από το Novasports24HD.

Η μαχη της «ελληνικής» Φένλο των Γιακουμάκη, Χρήστου και Τάσου Δώνη για μια θέση στον τελικό του KNVB beker περνάει μέσα από τα κανάλια Novasports και την έδρα της Φίτεσε.

Ο πρώτος σκόρερ της Eredivisie με 23 γκολ θα προσπαθήσει να οδηγήσει την ομάδα του για δεύτερη φορά σε θέση να διεκδικήσει το κύπελλο Ολλανδίας, αν και απέναντι στην ίδια ομάδα πριν λίγες μέρες ηττήθηκαν με το «βαρύ» 4-1, με τον ίδιο να σημειώνει πάντως το μοναδικό τέρμα τους.

Φυσικά ένας ημιτελικός είναι διαφορετική υπόθεση και άπαντες στο στράπεδο του συλλόγου του θα προσπαθήσουν να πετύχουν αυτό τον στόχο. Απών πάντως από αυτό το ματς θα είναι ο τραυαμτίας Τάσος Δώνης, ενώ βασικός στο χώρο του κέντρου αναμένεται να είναι ο αδερφός του Χρήστος.

Από την απέναντι πλευρά δεν υπάρχουν κάποια προβλήματα και ο προπονητής της ομάδας, Λετς, θα κατεβάσει την καλύτερη δυνατή 11άδα.

Συντονιστείτε όλοι στις 22:00 στο Novasports24HD προκειμένου να δείτε την προσπάθεια της «ελληνικής» Φένλο να βρεθεί στον τελικό του KNVB beker.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.