Ναϊμέχεν – Γκο Αχέντ Ιγκλς 0-2: Με Μπότο στα ημιτελικά! (hls)

Η Γκο Αχέντ Ιγκλς πήρε την πρόκριση στους «4» του Κυπέλλου Ολλανδίας με νίκη στην έδρα της Ναϊμέχεν και τον Γιάννη - Φοίβο Μπότο να χρίζεται ξανά σκόρερ!

Ο Έλληνας μέσος που αγωνίζεται στην ολλανδική ομάδα ως δανεικός από την ΑΕΚ, σφράγισε την πρόκριση στο 26′ διαμορφώνοντας το τελικό σκορ με ψύχραιμη εκτέλεση μετά την πάσα του Κόρδοβα.

Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα

Μάλιστα, είναι το δεύτερο γκολ του μέσα σε μερικές μέρες καθώς είχε σκοράρει και στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Χρόνινγκεν.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν ανοίξει το σκορ στο 19′ όταν ο Κόρδοβα κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή από τον Ελ Καρουάνι και ο Μπράουερς το εκτέλεσε εύστοχα.

Η Ναϊμέχεν είχε ευκαιρίες πριν τα γκολ με Ελ Καρουάνι, Ρόμενς, Ταβσάν και Ακμάν αλλά ήταν άστοχη, ενώ στο 36′ παραλίγο να γίνει και το 0-3 όταν ο κορυφαίος Κόρδοβα σούταρε στο δοκάρι μετά από λάθος γύρισμα του τερματοφύλακα Βούκοβιτς.

Στο β’ οι φιλοξενούμενοι είχαν και δεύτερο δοκάρι με Οραντμανγκούν και άλλες ευκαιρίες για περισσότερα γκολ.

Η Ναϊμέχεν ξύπνησε με την είσοδο του νέου αποκτήματος Μπονί, όμως ο Αφρικανός άντεξε λίγο καθώς τραυματίστηκε και έτσι η Γκο Αχέντ Ιγκλς κράτησε άνετα το προβάδισμα και την πρόκριση.

Η ομάδα του Κέις Φαν Βόντερεν προκρίθηκε μαζί με Άγιαξ, Αϊντχόφεν και Άλκμααρ, με την κλήρωση των ημιτελικών να γίνεται το Σάββατο.

Ναϊμέχεν (Μέιερ): Βούκοβιτς – Φαν Ρόοι, Μπαρέτο (59′ Οκίτα), Μάρκεθ, Όντενταλ, Ελ Καρουάνι – Σούνε, Ντούλουντ – Ταβσάν, Ακμάν (59′ Μπονί, 60′ Γκουτ), Μάτσον.
Γκο Αχέντ Ιγκλς (Φαν Βόντερεν): Νόπερτ – Μαρτίνα (63′ Λούκασεν), Ίτζες, Κράμερ, Κάιπερς – Μπότος (63′ Νάουμπερ), Ρόμενς – Κόρδοβα (83′ Μπέρντεν), Μπράουερς, Ορατμανγκούν (90+2′ Ντέιλ) – Λίντμπεργκ (83′ Καρδόνα).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.