Έλτσε – Οβιέδο 0-2: Πιστεύουν στο όνειρο οι «αθούλες»!

Η Οβιέδο, με φαρμακερές αντεπιθέσεις και τρομερές επεμβάσεις του τερματοφύλακα Ρομάν, πήρε δεύτερη σερί νίκη στη La Liga 2 και δείχνει ότι μπορεί να διεκδικήσει την επάνοδο στα «σαλόνια» μετά από 23 χρόνια!

Οι «αθούλες», ανέβηκαν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, στο ξεκίνημα της 34ης Αγωνιστικής, ενώ οι «φρανχιβέρδες», οριακά κρατιούνται στη ζώνη πλέι – οφ, μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες. Mόλις τέταρτη εκτός έδρας νίκη για την Οβιέδο, τρίτη φετινή εντός έδρας ήττα για την Έλτσε.

Οι γηπεδούχοι, ξεκίνησαν δυνατά, αλλά η Οβιέδο, -παρά την απουσία λόγω τραυματισμού του εμβληματικού Σάντι Καθόρλα– άνοιξε το σκορ στο 14ο λεπτό, όταν βγήκε ταχύτατα στην αντεπίθεση με τον Μογιάνο, αυτός έκανε μπαλιά στον Κολομπάτο στην περιοχή, ο Αργεντινός, με μία κόντρα σε αμυντικό, είδε την μπάλα να στρώνεται μπροστά του και έκανε το 0-1. Στη συνέχεια του α’, η Έλτσε είχε την κυριαρχία, αλλά απείλησε μόνο με μακρινά σουτ.

Πολύ καλύτερο το δεύτερο ημίχρονο, με την Οβιέδο να φτάνει κοντά στο 0-2, δύο φορές στο ξεκίνημα, αλλά οι Αλεμάο και Μάσκα δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον Ντιτούρο.

Από το 76′ και μετά όμως, η Έλτσε έκλεισε την Οβιέδο στα καρέ της, ωστόσο δεν μπόρεσε να σκοράρει, καθώς ο Ρομάν έκανε εκπληκτικές επεμβάσεις σε προσπάθειες των Πουτζμάλ, Γκαρθές, Κλερκ και Νιέτο!

Στις καθυστερήσεις, όλοι οι γηπεδούχοι είχαν βγει μπροστά για την ισοφάριση, έτσι στο 90+3′, δύο αλλαγές του Καριόν συνεργάστηκαν για τους φιλοξενούμενους στην κόντρα, με τον Αϊχάδο να κάνει την ασίστ και τον Παουλίνο να γράφει το 0-2 με ωραία ενέργεια και σουτ στην περιοχή.

Έλτσε (Μπεκασέσε): Ντιτούρο – Καρέιρα, Ντόναλντ, Κλερκ – Νούνιες (51′ Μπερμέχο), Γκασπάρ (83′ Μεντόθα), Κάστρο, Φέμπας (59′ Πουτζμάλ), Μορέντε – Φερνάντες (83′ Νιέτο) – Ελ Γκεζουανί (46′ Γκαρθές).
Οβιέδο (Καριόν): Ρομάν – Βίτι, Λουένγκο, Κάλβο, Μπρετόνες – Λουίσμι, Κολομπάτο (90′ Ομεντσένκο) – Μάσκα (74′ Παουλίνο), Σεοάνε (89′ Αϊχάδο), Μογιάνο (59′ Σουάρες) – Αλεμάο (74′ Μιγιάν).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.