Βαγιαδολίδ – Οβιέδο 3-0: Θρίαμβος των “μωβ” (highlight)


Έσπασε η… κατάρα για την Βαγιαδολίδ, καθώς κατάφερε να σκοράρει μετά από τρεις διαδοχικές ισοπαλίες με 0-0 και να πάρει μία πολύ σπουδαία νίκη επί της Οβιέδο με 3-0. Οι γηπεδούχοι χωρίς να εντυπωσιάζουν ήταν καλύτεροι στο παιχνίδι σε όλη του τη διάρκεια αν και η πρώτη καλή στιγμή, όχι όμως και ευκαιρία, ήρθε στο 12′ για την Οβιέδο. Στο 18ο λεπτό η Βαγιαδολίδ κατάφερε με ένα πολύ ωραίο σουτ με το εξωρερικό από τον Μοντσού απο διαγώνια θέση λίγο έξω από τη μικρή περιοχή να ανοίξει το σκόρ. Στο 45+1 η Οβιέδο άγγιξε το 1-1 όταν από κόρνερ του Κολομπάτο η μπάλα πήγε στο δεύτερο δοκάρι εκεί που ο Αλεμάο αμαρκάριστος έκανε την προβολή με τη μία αλλά η μπάλα χτύπησε στο δεξί δοκάρι του Μάσιπ κι έφυγε εκτός εστίας.

Στο δεύτερο ημίχρονο όλα έγινε μέσα σε τέσσερα λεπτά, αρχικά στο 46ο λεπτό η Οβιέδο έφτασε και πάλι μία ανάσα από το 1-1 αλλά ο Μογιάνο έχασε τεράστια ευκαρία και η μπάλα τιμώρησε τους φιλοξενούμενους με σκληρό τρόπο, καθώς σχεδόν στην επόμενη φάση δέχτηκε το γκολ από μία άψογη αντεπίσεση των παικτών της Βαγιαδολίδ και τον Μπιουκ να σεντράρει στο δεύτερο δοκάρι στον Αμάτ Εντιαγέ που με κεφαλιά έκανε το 2-0. Όμως η… ποινή για τη χαμένη φάση δεν είχε τελειώσει, αφού δύο λεπτά αργότερα, στο 50΄και πάλι ο Αμάτ Εντιαγέ με έναν κεραυνό στο “παραθυράκι” της εστίας του Λεό Ρομάν διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Από το λεπτό αυτό και μετά δεν υπήρξε τίποτα στο παιχνίδι, μέχρι το 84ο και 88ο λεπτό που οι δύο ομάδες είχαν από μία καλή στιγμή για να σκοράρουν, χωρίς όμως να τα καταφέρουν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.