Έιμπαρ-Μιραντές 1-0: Ντεμπούτο με γκολ νίκης ο Λεόν! (highlights)

Ο Σέρχιο Λεόν στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα χάρισε σπουδαία νίκη στη νέα του ομάδα και την έστειλε έστω και για ένα βράδυ στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Έιμπαρ και Μιραντές σε ένα πολύ ποιοτικό παιχνίδι είχαν αρκετές ευκαιρίες για γκολ, αλλά οι τερματοφύλακες Λόυκα Ζιντάν και Ραμόν Χουάν ήταν εξαιρετικοί. Στο 7′ ο Σοριάνο νικήθηκε στο τετ α τετ από τον Χουάν, στο 54′ ο Ζιντάν νίκησε τον Μάρτιν , ενώ γενικά σε κάθε άλλο σουτ είχαν κατεβασμένα ρολά.

Ο Χοσέμπα Ετσεμπερία όμως έκρυβε έναν άσο στο μανίκι του. Με τον Τζον Μπαουτίστα να μη μπορεί να τροφοδοτηθεί ή να νικήσει σε μονομαχίες τους αντίπαλους στόπερ, ήρθε η αλλαγή στο 75′. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα από την Έλτσε, ο Σέρχιο Λεόν μπήκε στο γήπεδο και στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα από σέντρα του Περέιρα χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

Στο 88′ είχε μεγάλη ευακιρία για να κάνει το 2-0 αλλά ο Χουάν έκανε εντυπωισακή επέμβαση. Το τελικό 1-0 έστειλε την Έιμπαρ στη δέύτερη θέση έστω και για ένα βράδυ, ενώ η αξιόμαζη Μιραντές, που ήθελε ένα μεγάλο διπλό για να πλησιάσει στις θέσεις των play off, παρέμεινε σε απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.