Εσπανιόλ – Σαραγόσα 1-1: Πήρε ότι άξιζε η κάθε μια!! (highlights)

Δίκαιο, με βάση την αγωνιστική παρουσία και τη διαχείριση το, μπορεί να χαρακτηριστεί το ματς της Εσπανιόλ με τη Σαραγόσα στη Βαρκελώνη για την 19η αγωνιστική της Segunda Division

Ήταν ένα ματς όπου θα μπορούσε να το κερδίσει ο καθένας και το οποίο με τις συμπεριφορές τους – θετικά αλλά και αρνητικά – θα μπορούσα κάλλιστα να “χάσουν” αμφότεροι.

Κι αυτό γιατί στο πρώτο ημίχρονο η φορμαρισμένη και ευδιάθετη – υποτίθεται – Εσπανιόλ ήταν περίπου άφαντη την ίδια ώρα που οι αντίπαλοί της με σωστή τακτική προσέγγιση αλλά λάθος επιλογές στην τελική προσπάθεια είχαν την υπεροχή έστω και στα όρια της φλυαρίας!

Στην επανάληψη ο τεχνικός των γηπεδούχων έκανε τρεις αλλαγές που βοήθησαν την ομάδα του να “πατήσει” γερά στο γήπεδο και να προηγηθεί με ωραία κεφαλιά του Εντού Εσπόζιτο στο 54′ Δύο λεπτά αργότερα ο αμυντικός των γηπεδούχων Καλέρο έπεσε σαν… καμικάζι στον Βαλέρα αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες και την ευκαιρία στη Σαραγόσα να ανασυνταχθεί. Ο τεχνικός των φιλοξενούμενων έκανε αμέσως τις δικές του τέσσερις αλλαγές και μια εκ των αυτών, ο Μανού Βαγιέχο, στην πρώτη επαφή με τη μπάλα έφερε στο 74′ το ματς στα ίσα!

Δέκα λεπτά αργότερα η Σαραγόσα είχε με το ίδιο παίκτη ένα σουτ στο δοκάρι κι ενώ η Εσπανιόλ προσπαθούσε έστω και κόντρα στις συνθήκες να ψάξει με το δικό της πείσμα ένα ακόμη γκολ.

Δεν το πετυχε κανείς… Το 1-1 μάλλον δίκαια, αποτέλεσε την τελική ανταμοιβή των πεπραγμένων τους!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.