Ντεπορτίβο Αλαβές – Εϊμπάρ 2-0 : Εισιτήριο για τους “τελικούς” στο… άψε σβήσε! (hls)

Ανώτερη και προπάντων πιο αποτελεσματική, σκοράροντας στην αρχή (Ρεμπάχ 1') αλλά και το φινάλε του ματς (88' Βιγιαλίμπερ) η Αλαβές νίκησε 2-0 την Εϊμπάρ και θα αντιμετωπίσει στους τελικούς της ανόδου την Λεβάντε!

Τα αυτονόητα έκανε ως ένα μεγάλο βαθμό η Αλαβές προκειμένου να αξιοποιήσει τα πλεονεκτήματά της, μετά το 1-1 του πρώτου ματς στο γειτονικό Εϊμπάρ και “χτυπώντας” με το… καλησπέρα στην άμυνα ανάγκης – λόγω των απουσιών των δύο βασικών στόπερ της φιλοξενούμενης ομάδας – κατάφερε να “χτίσει” από πάρα πολύ νωρίς τις συνθήκες πρόκρισης. Μόλις στο 45ο δευτερόλεπτο ο Αλγερινός Ρεμπάχ με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Στη συνέχεια η Ντεπορετίβο είχε την άνεση και την υπεροχή για να κάνει κάτι καλύτερο αλλά φλυαρούσε. Η Εϊμπάρ με βασικό χώρο επίθεσης την αριστερή πλευρά είχε 2-3 κάλά σουτ που δεν βρηκαν στόχο ενώ στο καλύτερο σουτ που έκανε ο Κορέα στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Σιβέρα αντέδρας θετικά!

Στο 2ο μέρος ο τεχνικός της φιλοξενούμενης ομάδας έδειξε με 2-3 διορθωτικές κινήσεις το πόσο καλό “πάγκο” είχε η ομάδα του αλλά και πόσο άστοχα σχεδιασε ο ίδιος το αρχικό πλάνο, όπως ακριβώς είχε κάνει πριν από λίγες μέρες στο γήπεδό τοθ!

Η πίεση που ασκήθηκε ήταν έντονη, αλλά ο Σιβέρα έμεινε ανίκητος όπου χρειάστηκε, στις λίγες φορές που τα “γεμίσματα” περνούσαν από το αμυντικό “τείχος”… Εν τέλει ήρθε ο Βογιαλίμπρε στο 88ο λεπτό να αποτελειώσει την παρτίδα στην ολοκλήρωση μιας καλής αντεπίθεσης με διαγώνιο σουτ!

Η ομάδα του θα διεκδικήσει την άνοδο σε διπλά ματς κόντρα στην Λεβάντε. Σαφώς μια διαδικασία “ανοιχτή” για κάθε ενδεχόμενο, “ζωντανή” από τα κανάλια Novasports..


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας