Ντεπορτίβο Αλαβές – Εϊμπάρ 2-0 : Εισιτήριο για τους “τελικούς” στο… άψε σβήσε! (hls)

Ανώτερη και προπάντων πιο αποτελεσματική, σκοράροντας στην αρχή (Ρεμπάχ 1') αλλά και το φινάλε του ματς (88' Βιγιαλίμπερ) η Αλαβές νίκησε 2-0 την Εϊμπάρ και θα αντιμετωπίσει στους τελικούς της ανόδου την Λεβάντε!

Τα αυτονόητα έκανε ως ένα μεγάλο βαθμό η Αλαβές προκειμένου να αξιοποιήσει τα πλεονεκτήματά της, μετά το 1-1 του πρώτου ματς στο γειτονικό Εϊμπάρ και “χτυπώντας” με το… καλησπέρα στην άμυνα ανάγκης – λόγω των απουσιών των δύο βασικών στόπερ της φιλοξενούμενης ομάδας – κατάφερε να “χτίσει” από πάρα πολύ νωρίς τις συνθήκες πρόκρισης. Μόλις στο 45ο δευτερόλεπτο ο Αλγερινός Ρεμπάχ με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Στη συνέχεια η Ντεπορετίβο είχε την άνεση και την υπεροχή για να κάνει κάτι καλύτερο αλλά φλυαρούσε. Η Εϊμπάρ με βασικό χώρο επίθεσης την αριστερή πλευρά είχε 2-3 κάλά σουτ που δεν βρηκαν στόχο ενώ στο καλύτερο σουτ που έκανε ο Κορέα στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Σιβέρα αντέδρας θετικά!

Στο 2ο μέρος ο τεχνικός της φιλοξενούμενης ομάδας έδειξε με 2-3 διορθωτικές κινήσεις το πόσο καλό “πάγκο” είχε η ομάδα του αλλά και πόσο άστοχα σχεδιασε ο ίδιος το αρχικό πλάνο, όπως ακριβώς είχε κάνει πριν από λίγες μέρες στο γήπεδό τοθ!

Η πίεση που ασκήθηκε ήταν έντονη, αλλά ο Σιβέρα έμεινε ανίκητος όπου χρειάστηκε, στις λίγες φορές που τα “γεμίσματα” περνούσαν από το αμυντικό “τείχος”… Εν τέλει ήρθε ο Βογιαλίμπρε στο 88ο λεπτό να αποτελειώσει την παρτίδα στην ολοκλήρωση μιας καλής αντεπίθεσης με διαγώνιο σουτ!

Η ομάδα του θα διεκδικήσει την άνοδο σε διπλά ματς κόντρα στην Λεβάντε. Σαφώς μια διαδικασία “ανοιχτή” για κάθε ενδεχόμενο, “ζωντανή” από τα κανάλια Novasports..


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.