Αλαβές – Γρανάδα 1-1: Χαμένες και οι δύο στην μάχη της ανόδου (hls)

Το ντέρμπι της 39ης αγωνιστικής στην La Liga 2 ανάμεσα σε Αλαβές και Γρανάδα τελείωσε ισόπαλο 1-1, με γκολ φάσεις, αποβολές και χαμένο πέναλτι!

Αλαβές και Γρανάδα μοιράστηκαν από ένα βαθμό, στο τελικό 1-1 για την 39η αγωνιστική της La Liga 2, ωστόσο αμφότερες επιθυμούσαν μόνο το «τρίποντο», στην μάχη που δίνουν για να εξασφαλίσουν την πρώτη θέση και την άνοδο στην κορυφαία κατηγορία.

Το παιχνίδι, όπως αναμένονταν, τα είχε όλα! Κυρίως πάθος, ένταση και από τις δύο πλευρές, καθώς τόσο η Αλαβές όσο και η Γρανάδα, είχαν ως στόχο τη νίκη.

Η αναμέτρηση ολοκλήρώθηκε με δύο γκολ, δύο αποβολές, πολλές κάρτες και χαμένο πέναλτι!

Στο πρώτο ημίχρονο ένα λάθος του άμπκαρ, έδωσε την ευκαιρία στον Ουζούνι να κερδίσει πέναλτι στην ανατροπή του από τον Σίβερα.

Ο Αλβανός από τα έντεκα μέτρα ήταν εύστοχος για να κάνει το 0-1 με το 22ο φετινό του γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, αμφότερες ομάδες μπήκαν αποφασισμένες στον αγωνιστικό χώρο για τη νίκη. Η στιγμή που άλλαξε την ισορροπία του αγώνα, ήταν η αποβολή του Ρουίθ με δεύτερη κίτρινη κάρτα, για διαμαρτυρία.

Η ομαδα του Λουίς Γκαρθία, πίεσε και έφτασε στην ισοφάριση με τον Ριόχα στο 66ο λεπτό, μετά από ασίστ του εξαιρειτικού Ντε Λα Φουέντε.

Στο 83, η Αλαβές απείλησε με τον Ντουάρτε, με τους γηπεδούχους να ζητούν πέναλτι καθώς είδαν πως η μπάλα μετά από κεφαλιά βρήκε στο χέρι του Κίνι.

Ο διαιτητής αφού συμβουλεύτηκε και είδε το VAR, έδειξε τη λευκή βούλα.

Ο 39χρονος Σεβίγια, από τα έντεκα μέτρα δεν μπόρεσε να νικήσει τον Αντρέ Φερέιρα που έπεσε σωστά στην γωνία του για να κρατήσει το 1-1!

Δύο λεπτά αργότερα αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Ντουάρτε και το παιχνίδι δεν άλλαξε μέχρι το τέλος για να παραμείνει το 1-1.

Αλαβές: Σίβερα, Τενάλια(62΄Τζέισον), Άμπκαρ, Σέντλαρ, Ντουάρτε, Γκονζάλες(91΄Μόγια), Μπλάνκο, Σεβίγια, Ριόχα(90΄ Μπεναβίδες), Βιγιαλίμπρε(91΄Λόπεθ), ντε λα Φουέντε(77΄Πανιτσέλι)

Γρανάδα: Αντρέ Φερέιρα, Νέβα(89΄Σαραγόσα), Μιγκέλ, Ρούμπιο, Γκίνι, Καγιεχόν(63΄Πουέρτας), Λοθάνο(89΄Πέτροβιτς), Ρουίθ, Μελένδο(62΄Μποντιγέρ), Βάισμαν(69΄Σόρο), Ουζούνι


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.